My week in photos | Week 37

persoonlijk /

Naar het evenement van Paul’s Boutique voor de onthulling van een prachtige limited edition tas, uit eten bij een Spaans restaurant voor ons 1-jarig jubileum en zien en gezien worden in de PC Hooftstraat voor Vogue Fashion Night Out. Bereid je voor, want het zijn dit keer meer foto’s dan gemiddeld. Inclusief veel lekker eten.

IMG_1454

Vorige week zondag hadden Jazz en ik ons 1-jarig jubileum. Helaas konden de dag niet samen doorbrengen in verband met werk, maar ik kocht wel een kleine red velvet cupcake om het nog een beetje te vieren.

IMG_1459

In de ochtend zaten we al in de auto richting Schiphol om mijn schoonvader op te halen.

IMG_1455

Ik ging gelijk door naar Amsterdam, maar er reden nul komma nul treinen. Zo fijn altijd.

IMG_1458

Gelukkig werden er NS-bussen ingezet en kon ik gelijk naar huis. Kijk hoe luxe deze bus is?!

IMG_1463

In de middag stond er nog een evenement op de planning. Paul’s Boutique had namelijk een verrassing voor ons in petto. Ook ben ik verliefd geworden op deze rugzak.

IMG_1469

Tadaaaa, deze limited edition werd onthuld! En super leuk kregen wij na afloop allemaal zo’n exemplaar mee naar huis. Binnenkort outfit foto’s natuurlijk!

IMG_1470

Pretty pretty bags.

IMG_1486

Maandagavond zag ik Jazz weer en gingen we uit eten om toch nog onze 12 maanden samen te vieren. We gingen uit eten bij het Spaanse restaurant Mercat in Amsterdam.

IMG_1489

We begonnen met wat lekkere hammetjes en pinchos.

IMG_1483

En het hoofdgerecht was deze goedgevulde pan met paella. Dat zwarte is trouwens niet aangebrand hoor, maar we hadden eigenlijk ook geen idee wat het nou wel was, haha.

IMG_1474

Woensdag: pannenkoeken voor lunch!

IMG_1475

Pannenkoeken met appel en poedersuiker blijven mijn favoriet.

IMG_1476

Dinsdag ging ik met huisgenootje Sofie naar het kantoor van Tony’s Chocolonely. Je kon tussen 3 en 5 de nieuwe smaken proeven, dus wij werden heel erg benieuwd. Helaas vond ik de smaken wel wat tegenvallen.

IMG_1493

Ook dook ik die middag nog even de stad in. Allebei de gestreepte shirtjes gingen mee naar huis.

IMG_1507

Bij Topshop kocht ik dit zwarte spijkerrokje. Het t-shirt blijft ook super leuk.

IMG_1511

Deze poederroze jas heb ik ook nog gepast, maar ik twijfelde te erg. Wat vinden jullie?

IMG_1509

Wooooh, bellenblaas op de Dam!

IMG_1538

Donderdag ging ik bijkletsen met Mariëlle, in het zonnetje uiteraard.

IMG_1556

In de avond was het weer Vogue Fashion Night Out. Ik was er nog nooit eerder geweest en samen met huisgenootje Roya gingen we even koekeloeren.

IMG_1559

‘Mooie’ hakken voor maar 1000 euro. Koopje joh!

IMG_1561

Biertje?

IMG_1562

Pretty flower wall!

IMG_1563

Bij G-Star RAW verzorgde dit bandje voor de muziek.

IMG_1564

Vrijdag gingen Mariëlle en ik samen lunchen op school. We wisten namelijk helemaal niet dat de school naast ons, waar ik sinds dit jaar onverwachts veel les heb, een geweldige kantine heeft. So much yummy food.

IMG_1565

Wat leuk! Ze hebben bij HEMA nu ook de beroemde red party cups.

IMG_1566

En weer onderweg naar huis. Alleen altijd best jammer als je bijna thuis bent en dan nog op veel boten moet wachten.

IMG_1570-001

Een aparte voorstelling vanaf de kade, met het publiek op de boot. Uiteindelijk sprongen de acteurs in het water.

IMG_1575

Toffe straatkunst in Witte de Withstraat.

IMG_1576

Zaterdag gingen Jazz en ik héérlijk uit eten bij Warung Mini. We zaten daarna echt propvol, haha.

Fijne zondag! Hebben jullie een leuke week gehad?

Leave a Comment

(16) comments

  1. Ziet eruit als een leuke week! Gefeliciteerd met jullie 1 jaar samen zijn :). Die bellen op de Dam had ik overigens ook gezien, ziet er best mooi uit! Een beetje jammer dat ze alleen de hele tijd knapten op m’n hoofd en ik een soort zeepsop in m’n haar kreeg…

  2. Wat een fijne week, met een hoop leuke dingetjes op de planning. Gefeliciteerd nog met je 1-jaar-jubileum! Zoals ik al zei op instagram vind ik die roze jas helemaal geweldig. Dat rokje wat je gekocht heb ook! Ik ben trouwens mega jaloers op die Paul’s Boutique tas!

  3. Wat een heerlijk weekoverzicht Nanne! Als ik weer eens thuis thuis ben moet ik ook maar eens bij Mercat gaan eten! Ziet er super lekker uit. En die Paul’s Boutique tas…! Heeeel mooi. Leuke shirts btw bij de Zara. Die heb ik nog niet gespot in Groningen!