Mijn gezichtsverzorging van Dr. Hauschka

persoonlijk /

Het is niet onbekend dat een goede huidverzorging van groot belang is. Over het algemeen heb ik altijd wel een zuivere huid gehad met af en toe wat onzuiverheden hier en daar, maar vorige zomer sloegen mijn hormonen op hol. Acne was het gevolg en dit maakte me erg onzeker. Na onderzoek kocht ik gezichtsverzorging van Dr. Hauschka.

Huidverzorging van Dr. Hauschka

Het werd daarom tijd om mijn goedkope crèmes weg te doen en eens goed in mijn huid te investeren. Ik vond het eerst maar geldverspilling, maar je gezicht is uiteindelijk je visitekaartje en je mag er daarom wel wat geld in steken. Na veel middeltjes geprobeerd te hebben, is er één merk dat mijn huid goed doet: gezichtsverzorging van Dr. Hauschka. Een jaar verder kan ik wel stellen dat dit merk voor mij het ‘ja-woord’ is. Hieronder volgen drie producten van Dr. Hauschka die ik dagelijks gebruik.

Gezichtsverzorging van Dr. Hauschka: de gezichtslotion

Gezichtslotion van Dr. Hauschka

Deze gezichtslotion is de eerste van de drie producten die ik dagelijks gebruik. Na het schoonmaken van mijn gezicht met wat reinigingswater, pak ik de lotion erbij. Deze spray ik op een watje en dep ik vervolgens op mijn gezicht. Ook onze vriendjes kunnen dit product gebruiken na het scheren van hun gezicht. Prijs? 20,95 euro

Volgens de verpakking: versterkt, hydrateert en vitaliseert de huid. Voor de name, droge en gevoelige huid. De samenstelling van toverhazelaar en wondklaver hydrateert en stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid.

Huidverzorging van Dr. Hauschka: gezichtsolie

Gezichtsolie van Dr. Hauschka

Wat een schatje, hè? In dit flesje zit maar 5 ml, maar ik heb bewust de ‘probeerversie’ gekocht vanwege geldgebrek. Het leven van een student, he. Dit product gebruik ik na de gezichtslotion. Ik doe een beetje olie op een watje en dep het vervolgens op de oneffenheden. Prijs? 5 ml voor 4,80 euro en 100 ml voor 22,95 euro.

Volgens de verpakking: de gezichtsolie geeft duidelijk signalen af aan de huid, namelijk dat de huid minder vet moet produceren. Bij regelmatig gebruik vindt de huid haar natuurlijke balans en schoonheid terug. Extracten van wortel, amandel, wonderklaver, talgproductie van de huid te normaliseren, waardoor de poriën kleiner worden.

Huidverzorging van Dr. Hauschka: foundation

Foundation (BB Cream) van Dr. Hauschka

Vroeger smeerde ik alleen wat foundation op mijn donkere kringen en eventuele rode gebieden, maar deze foundation smeer ik wel over mijn gehele gezicht. Ook om de reden dat deze een genezende werking heeft. Een echte foundation noem ik het echter niet, eerder een soort BB Cream. De foundation camoufleert goed de rode vlekken op je gezicht, maar de opvallende pukkels niet. Daarvoor gebruik ik vervolgens nog een concealer of een dergelijk product. Prijs? 21,50 euro

Volgens de verpakking: Granaatappelextract, macadamianootolie en kokosnootolie hydrateren en beschermen je huid. Je make-up sluit niet af, maar camoufleert oneffenheden. De Foundation in vijf tinten geeft je teint een gelijkmatige, levendige uitstraling.

Welke verzorgingsproducten zijn het ‘ja-woord’ voor jouw gezicht?

Gerelateerde artikelen:

Leave a Comment

(2) comments