Outfit: een broek met wijde pijpen

outfit /

De een vindt het leuk en de ander afschuwelijk. Dan heb ik het over mijn nieuwe broek. In het begin wist ik ook niet zo goed wat ik nou van zo’n driekwart broek met wijde pijpen moest vinden, maar uiteindelijk stond ik toch in de paskamer en werd ik positief verrast. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik de eerste keer nog erg twijfelde ondanks vriendin Kirsten die laaiend enthousiast was, maar de tweede keer moest ik haar toch echt gelijk geven. En 18 euro voor zo’n broek is ook geen geld. Joepie!

ZARA broek | River Island top | eBay zonnebril | H&M rugzak | Sacha sandalen

IMG_9363

IMG_9327

IMG_9364

IMG_9345

Wat vinden jullie van mijn nieuwe broek? Geniet van vandaag <3

Leave a Comment

(11) comments

  1. Goed dat je ‘m uiteindelijk toch hebt gekocht, hij staat je superleuk die broek! Mooie lengte ook, ik denk dat ik dit leuker vind dan een lange wijde broek. X