Hotspot Amsterdam: Fashion & Tea (Noord)

Amsterdam-Noord, hotspot /

Hotspot alert! In samenwerking met Judith ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen hier en daar onze favoriete hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op My Own Vogue World en dan weer eentje op mijn blog. Vandaag op mijn blog: shoppen en lunchen in één bij Fashion & Tea, te vinden in Amsterdam-Noord.

Fashion & Tea in Amsterdam-Noord

Wie? Conceptstore Fashion & Tea
Wat? Een lunchroom waar je heerlijk kunt shoppen én kan genieten van een hapje en drankje.
Waar? Van der Pekstraat 40HS, 1031 EB Amsterdam (Noord)
Wanneer? Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur

Wat ons gelijk opviel bij aankomst, is dat Fashion & Tea zich in een doodnormaal rijtjeshuis bevindt. Er werd mij dan ook verteld dat het ontzettend moeilijk was om een vergunning aan te vragen. Extra leuk dat het daarom is gelukt, want dat maakt jouw lunchroom extra uniek in de straat en buurt. Je kunt aan de straatkant zitten, maar nog leuker is het in de achtertuin met picknicktafels. En er is altijd een plekje in de zon én schaduw. Binnen zijn er ook nog aardig wat zitplekken en ook kun je rondsnuffelen tussen alle kleding, sieraden, tassen en andere accessoires.

Fashion & Tea in Amsterdam-Noord

Wat Fashion & Tea zo bijzonder maakt, zijn de dagverse ingrediënten van locale ondernemers uit Noord die je op bord terugvindt. Wij genoten van een broodje makreel & hummus met kip. Ontzettend lekker.

Fashion & Tea in Amsterdam-Noord

Fashion & Tea in Amsterdam-Noord

Fashion & Tea in Amsterdam-Noord

IMG_9239


Conceptstore in Amsterdam-Noord
Fashion & Tea in Amsterdam-Noord

IMG_9254


Limonade bij de conceptstore in Amsterdam-Noord
IMG_9261

We waren erg nieuwsgierig naar de bijzondere limonadesoorten die op de menukaart te vinden zijn. Dat moesten wij uiteraard gaan uitproberen. Ik ging voor vlierbloesem en Kirsten voor lavendel. Je krijgt je eigen zakje siroop, zodat je naar eigen smaak je limonade kunt maken. Zo leuk! En mega lekker!

IMG_9302

Fashion & Tea is absoluut een aanrader. Alles wordt met liefde gemaakt en je voelt er gelijk helemaal thuis. Amsterdam-Noord leek voor mij altijd zo ver weg, maar met het pontje dat elke 6 minuten gaat, ben je er zo. Ontdek nog meer bijzondere plekken in Nederland.

Leave a Comment

(4) comments