Groetjes! Wij zijn naar Kreta! – Iemand tips?

reizen /

creta-clima-quando-andare
Bron

Zoals jullie waarschijnlijk al wel wisten, had ik nog een tweede vakantie op de planning staan. Ja, want vanochtend vroeg ben ik samen met mijn vriend richting Kreta vertrokken. Wanneer dit artikel online komt, vliegen wij nog ergens in de lucht en hopelijk liggen wij straks heerlijk aan zee of het zwembad in het zonnetje te bakken. Met onze zonnebril op en een koel drankje in de hand.

Het is voor ons allebei de eerste keer dat wij naar Griekenland gaan, dus wij zijn maar al te benieuwd naar de cultuur, al het lekkere eten, zomerse weer, etc. van het eiland. We zitten in de buurt van het populaire en misschien te toeristische Chersonissos, maar gelukkig zitten wij op een rustige plek waar we volop kunnen genieten van onze vakantie samen. Ik kan niet wachten!

Ik heb weer een aantal artikelen vooruit kunnen plannen, dus het zal alles behalve muisstil zijn op mijn blog. Verder houd ik jullie maar al te graag op de hoogte van mijn vakantie via Instagram en Twitter.

Tips voor leuke steden, restaurants, stranden, enzovoort, zijn weer van harte welkom!

Leave a Comment

(5) comments

  1. Bij Malia zijn mooie stranden, in Heraklion kun je leuk winkelen en het is erg leuk om een boottocht te doen naar bijvoorbeeld Spinalonga. Chrissi Island leek mij ook heel leuk, maar helaas was ik te vroeg in het seizoen op Kreta en werden deze boottochten toen nog niet aangeboden. Ook is het leuk om 1 keertje naar een feestje bij Starbeach te gaan!