Foto’s van mijn wegwerpcamera

persoonlijk, photography /

Eén jaar lang heeft het mij geduurd om mijn wegwerpcamera vol te schieten. Dan nam ik de camera ergens mee naar toe en vervolgens maakte ik er maar één foto mee, en vaak niet eens één. Vandaag, minstens 365 dagen verder, is het rolletje vol en zijn de foto’s ontwikkeld. Dat ontwikkelen duurde ook eens anderhalve maand, dus het schoot niet bepaald op. Het heeft ook wel weer iets leuks, want je hebt geen flauw idee meer waar je allemaal een foto van hebt gemaakt en dan is het één grote verrassing.

imm027_N27

25 juni 2014: One Direction concert. Hier ging ik samen met Josephine en Kirsten heen. Toentertijd was ik nog nooit naar een concert geweest en ik dacht ‘waarom ook niet’, maar na dit concert kon ik de muziek van One Direction niet meer aanhoren. Sorry One Direction fans.

imm026_N26

De volgende foto dateert van heel wat maanden later, december 2014. Ik ging samen met Jazz een weekje naar Londen. Dit is de enige foto die ik toen heb gemaakt, en niet eens goed gelukt. Jammer.

imm021_N21

Afgelopen juni lag ik voor de eerste keer dit jaar op het strand te bakken. De laatste tentamens waren net voorbij en ik ging samen met een aantal vriendinnen relaxen bij Zandvoort aan Zee.

imm020_N20

imm017_N17

imm016_N16

Chillen in ’t Vondelpark met Chantal en Mariëlle. En ja, ik had me veel te warm aangekleed.

imm015_N15

imm013_N13

imm014_N14

De dag dat ik mijn OV kwijtraakte, haha. Ik was een middag naar Scheveningen met Martine en dat was zoals altijd beregezellig. Het waaide maar een heel klein beetje.

imm004_N4

En de foto’s van mijn verjaardagpicknick. Hier met lieve Yara op de foto.

imm005_N5

Sophie had scoubidou touwtjes meegenomen en we waren allemaal erg geconcentreerd bezig. Behalve Mariëlle, die had door dat ik een foto maakte.

imm007_N7

imm008_N8

imm009_N9

Floor in haar nopjes met de bellenblaas. Ik moet haar helaas nu een halfjaartje missen, want ze is voor haar studie naar Zweden vertrokken. Wish you luck girl!

imm010_N10

imm000_N0

Met Chloé in de zweefmolen op Awakenings festival! Niet mijn mooiste foto, maar ach.

imm001_N1

imm002_N2

Maken jullie ook zo graag foto’s met een wegwerpcamera?

Leave a Comment

(20) comments

  1. Wij nemen altijd een wegwerpcamera mee op vakantie. We laten dan anderen foto’s van ons nemen en nemen er natuurlijk zelf ook een deel. Tot nu toe zijn dat de enige vakantiefoto’s van ons die al ontwikkeld zijn, al de rest blijft maar op de computer staan, zo zonde!

  2. Dit is zo leuk! Die foto’s uit zo’n camera zien er altijd zo tof uit. En het lijkt me inderdaad heel grappig om na een jaar terug te zien wat je zolang geleden hebt gefotografeerd! Vet leuk om die herinneringen dan terug te zien. :D

  3. Ohh superleuk!! Ik heb een tijdje geleden ook een aantal wegwerpcamera’s gekocht. Bij de ene duurde het inderdaad ook ongeveer een jaar voordat ‘ie vol was, haha, maar de ander had ik in een paar dagen Parijs volgeschoten. Te leuk! Als het zo lang duurt is het inderdaad heel leuk om die herinneringen allemaal weer te zien. En het effect is zo leuk! Een verjaardagspicknick is trouwens ook een heeeel goed idee. Ik moet nog steeds mijn verjaardag vieren, haha, hopen dat het weer wat mooier weer wordt! :-P

    ♥♥♥ Saskia