Tip: rosé gouden sieradenkistjes van Sissy Boy

new /

Veel van mijn sieraden zijn fijn van formaat en kunnen hierdoor snel kwijtraken wanneer je ze niet op een duidelijke plek opbergt. Daarom kocht ik bij Sissy Boy deze kleine sieradenkistjes in een rosé gouden kleur van Sissy Boy. 

Tip: rosé gouden sieradenkistjes van Sissy Boy

De sieradenkistjes zijn compact van formaat en daarom extra handig voor mij – zeker als onhandig persoon. Ik heb veel minimalistische kettinkjes, oorbellen en ringen en deze kan ik nog wel eens kwijtraken of op een onlogische plek ’s avonds neerleggen. Daarom heb ik nu deze twee kistjes om mijn sieraden in op te bergen. Ze staan ook nog eens leuk in deze rosé gouden kleur. De prijs? Het kleinste kistje kost 2,95 euro en een slagje groter 3,95 euro.

De vierkante sieradenkistjes zijn ongeveer 5 en 6 centimeter breed, dus dan krijgen jullie een beetje een indruk van de grootte. Ze zijn uiteraard ook nog verkrijgbaar in grote formaten, zodat je lekker kunt mixen & matchen met grotere sieraden of andere accessoires, zoals horloges en haaraccessoires.

Rosé gouden sieradenkistje van Sissy Boy

Rosé gouden sieradenkistje van Sissy Boy

Rosé gouden sieradenkistje van Sissy Boy

Wat vinden jullie van de sieradenkistjes? 

Leave a Comment

(12) comments

  1. Ze zijn heel erg leuk! Ik ben precies op zoek naar zulke leuke kistjes, maar kon het juiste maatje nog niet vinden. Ik weet dat Xenos ze ook verkoopt, maar die zijn een stuk groter. Nu zit er geen Sissy Boy bij mij in de buurt, maar wie weet dat ze ook een online shop hebben :).

  2. aaaa! Deze zijn echt te leuk! Super schattig en heel tof! Straks meteen even kijken of ik ze ook hier kan vinden, want ik ben al zooo lang op zoek naar rosé kleurige sieradenkistjes! <3

  3. Deze zijn echt super leuk! Ik was laats toevallig ook bij de Sissy Boy en was aan het twijfelen of ik ze mee zou nemen. Ze hebben ook nog grotere maten, en ook daarvan vallen de prijzen niks tegen. Misschien toch maar een keertje terug…

  4. Oh wat mooi! Ik leg mijn kettingen liever niet neer want dan gaan ze allemaal door mekaar heen. Ik kende deze winkel helemaal niet maar ik ga zeker een kijkje nemen!

  5. Wat een leuke kistjes, ik ben ook wel fan van die rosékleur! Ik kom zelf best vaak bij Sissy Boy. Het is echt zo’n winkel waar ik bijna alles wel wil hebben, haha.