Outfit: fashi(on)able op de omafiets

new, outfit /

Ik ben net thuis van een heerlijk weekje Brabant bij mijn ouders. Het was stiekem wel fijn om weer als vanouds door je ouders verwend te worden en zelf niet over het avondeten hoeft na te denken. Nu ben ik weer terug in Amsterdam en dat is ook wel fijn hoor. Vandaag wordt het weer een warme dag, dus ik ga denk ik lekker relaxen in het park met een goed boek.

Van webshop Fietsen op Fietsen (super bedankt!) kreeg ik deze te gekke omafiets opgestuurd. Hier vind je een heleboel omafietsen in allerlei vrolijke kleuren. Ook zijn ze in verschillende inches verkrijgbaar en dat is met name handig is voor kinderen. Mijn huidige fiets is helemaal versleten en kan elk moment uit elkaar vallen, dus dan dit is wel een top vervanger.

Wanneer je de fiets krijgt opgestuurd, moet je een deel van de fiets nog zelf in elkaar zetten zoals het stuur, het voorwiel en zadel. Dat kost even wat tijd, maar mama en ik zouden nu zo als fietsenmakers aan de slag kunnen, haha. De fiets zit echt heerlijk relaxt en het transportrek voorop is super handig voor een zware tas. Ik ben er super blij mee! Ben je ook op zoek naar een leuke transportfiets? Kijk dan eens bij hun transportfietsen. Echt een aanrader! :)

Mango broek & shirt | H&M rugzak | Van Haren schoenen | Daniel Wellington horloge

* Foto’s zijn gemaakt met de Iphone 5S (had mijn camera niet bij me)

Wat vinden jullie van mijn nieuwe omafiets?

Leave a Comment

(9) comments

  1. Zulke fietsen heb ik altijd al geweldig gevonden, hihi. En je broek ziet er echt zo tof uit! Ik denk dat ik hem misschien ook ga bestellen. In van die zelfbouwpakketten ben ik nooit een topper geweest, maar ik lees het de laatste tijd zo vaak dat het niet zo super moeilijk moet zijn, haha.

  2. Gave fiets! Geloof het of niet.. Ik heb geen fiets. Mama heeft m een paar jaar terug verkocht en hoewel ik toen een scooter had en nu een auto, mis ik het soms wel. (Ondanks dat ik mama’s fiets soms leen) Toch wel makkelijk haha! :D

  3. Wat een mooie fiets! Ik heb zelf ook een oma fiets, een hele gave rode! Maar ik heb hem inmiddels al meer dan tien jaar en het duurt denk ik niet lang meer voordat hij uit elkaar valt :( je schoenen zijn trouwens super leuk! xoxo