Mijn outfit op Buiten Westen

festival, outfit /

Oh jongens, wat heb ik toch genoten van Buiten Westen. Altijd fijn zo’n festival om de hoek van je huis. Rond een uur of twee vertrokken Jazz en ik naar Westerpark en wauw, wat was het toen al druk zeg. Eenmaal binnen liepen we een rondje om alles te verkennen en ik pakte al snel mijn camera om de leukste outfits op foto vast te leggen. Daarna heb ik mijn camera opgeborgen en bij elke stage lekker gedanst en biertjes dronken. De streetstyle foto’s komen morgen online!

Het was rond de 22 graden, dus een perfecte temperatuur om mijn gestreepte broek van Mango aan te trekken in combinatie met het shirt met franjes. Mijn nieuwe zonnebril matcht leuk met mijn broek en ik vond de Mipacha schoenen echt festivalachtig, dus die maken de look helemaal af.

Mango top en broek | H&M rugzak | Mipacha schoenen | & Other Stories zonnebril

IMG_8628

IMG_8621

IMG_8631

IMG_8632

Wat vinden jullie van de outfit? 

Leave a Comment

(15) comments