My week in photos | Week 25

persoonlijk /

Hamburgers eten, mijn propedeuse officieel op zak, voor de eerste keer naar Madame Tussauds, soep eten uit een kokosnoot, verslaafd aan de serie Orange Is the New Black en fashionable brillen passen bij Primark. Wat heb ik toch weer een leuke week achter de rug! Kijk snel verder voor alle foto’s.

IMG_8790

Hartjes aardbeien. Ik ben zo bij dat we weer van al het zomerse fruit kunnen genieten.

IMG_8818

Tijd om te winkelen! Ik koos twee mooie items uit bij River Island waaronder dit gebloemde jurkje. Ik ben er echt verliefd op! Die gaat absoluut mee op vakantie naar Kreta en Valencia.

IMG_8824

Ook deze skinny jeans heb ik mee naar huis genomen. Oh, maar deze top blijft ook zo mooi…

IMG_8819

Jazz en ik aten verschillende wokgroenten met kip. Ik ben soms echt een vreetzak, want ik had hierna gewoon nog steeds honger.

IMG_8823

Ik ben officieel verslaafd aan Orange Is the New Black! Vorige week zondag begon ik met kijken en ik ben momenteel al bij aflevering 10 van seizoen 2.

IMG_8828

Dinsdag gingen Yara en ik een dagje shooten voor onze blogs. Klik hier voor haar blog :)

IMG_8839

Oh, ik heb thuis zulk sloom internet dat het me minstens 9 uur heeft gekost om de afgelopen video online te zetten.

IMG_8842

Woensdag ging ik spontaan uit eten met mijn zus. We gingen naar Bar Brouw in Oud-West, om de hoek van de Foodhallen.

IMG_8858

We konden allebei niet kiezen tussen spareribs of hamburgers, maar uiteindelijk kozen we allebei voor de hamburger. Het was heel lekker!

IMG_8861

Al zaten we best (prop)vol, we hebben uiteraard nog een plekje vrij voor een heerlijke Frozen Yoghurt. Dit keer nam ik chocolade spikkels en aardbei. Lekker!

IMG_8860

Onderweg naar huis begon het mega hard te regenen en ik was echt doorweekt voor het leven.

IMG_8867

Donderdag was ik al op 9 uur ’s ochtends in Madame Tussauds te vinden. Mooi uitzichtje!

IMG_8915

Josephine en ik gingen namelijk naar de onthulling van het wassenbeeld van Anna Wintour. Uiteraard gingen we ook nog even met haar op de foto.

IMG_8923

Wooooh! Ik vond ET altijd zo’n geweldige film vroeger.

IMG_8917

Ik heb officieel mijn propedeuse in the pocket!!!

IMG_8922

Ik zou eigenlijk elke keer een foto moeten maken wanneer ik deze zie. Het lijkt wel of ze Amsterdam gaan overnemen, haha. Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar het zijn er wel veel!

IMG_8939

Donderdagavond had ik nog een tweede evenement op de planning staan. Ik had namelijk een diner met Teva. Je kent ze vast wel, de slippers die perfect zijn voor op vakantie en festivals.

IMG_8931

Ze hadden echt een geweldige locatie uitgekozen. Aan de Singel, in het midden van de Bloemenmarkt.

IMG_8945

Mag ik hier alsjeblieft wonen?!?! Er komt nog een vlog van deze dag online.

IMG_8949

Zaterdag ging ik met mijn zus shoppen bij Primark. Dit topje was het enige kledingstuk dat ik ging passen, maar ik vond het een beetje tegenvallen helaas. Jammer de bammer!

IMG_8950

We pasten ook nog even deze fashionable zonnebrillen. Reeally nice.

IMG_8951

En hoe geweldig is dit dekbed met beertjes? Ik heb enorm getwijfeld, maar ik denk dat ik ‘em de volgende keer zeker ga kopen.

Dit was mijn week! Mijn laatste dagen als 20-jarig meisje zijn officieel ingegaan. Overmorgen word ik weer een jaar ouder, maar voor mijn gevoel ben ik onlangs nog jarig geweest. Fijne zondag iedereen <3

Leave a Comment

(21) comments

  1. Wauw, wat veel leuke dingen haha! Die foto met ET is echt briljant. Ik ben één keer in Madame Tussauds geweest (in Londen), maar ik vond al die poppen eerlijk gezegd een beetje eng, haha. Ik was continu bang dat ze zouden gaan bewegen.. Oh well :-P

    De locatie van het Teva diner ziet er echt perfect uit! Die bank is heeeel tof.

    ♥♥♥ Saskia