Hotspot Rotterdam: theeleuten en meer bij The Tea Lab

Hotspot alert! In samenwerking met Judith ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen daar onze favoriete hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op My Own Vogue World en dan weer eentje op mijn blog. Gisteren dronk ik in hartje Rotterdam een verrukkelijke ijsthee met vers fruit.

Wie? Hotspot The Tea Lab
Wat? Een tentje waar je veel soorten thee kunt proeven, zowel warm als koud, maar daarnaast is er ook een uitgebreide koffie- en lunchkaart.
Waar? Westewagenstraat 80, 3011 AT Rotterdam (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 10.00 – 19.00
Zaterdag en zondag: 09.00 – 19.00

Theespot midden in het winkelgebied van Rotterdam

In het centrum van Rotterdam maar toch rustig gelegen loop je dit leuke tentje The Tea Lab tegen het lijf. Al een paar keer eerder langsgelopen, maar ik vond maar geen gelegenheid om te fotograferen. Nu wel! Martine, mijn beste vriendin met wie ik deze zomer een weekje naar Valencia ga  en ik waren een middag winkelen in Rotterdam toen we wel zin kregen in een verkoelend drankje. Ik herinnerde me nog The Tea Lab en we besloten hier wat lekkers te gaan drinken.

Theeliefhebbers zijn hier aan het goede adres. Je kunt hier kiezen uit de klassieke theesoorten, maar er is ook biologische thee, verse muntthee, fresh fruit iced tea en bubble tea. Gelukkig wordt er ook aan de koffiedrinkers gedacht en ook voor hen is er een uitgebreid aanbod aanwezig. En dan moet je nog maar eens een keuze zien te maken.. Zo moeilijk! Ik wil nog veel te veel van de kaart uitproberen.

Ook is er een zeer aantrekkelijke en betaalbare lunchkaart. Ga je voor een lekker broodje, tosti, salade, soep, yoghurt of toch voor een stuk taart voor bij de koffie of thee? De red velvet cake was enorm naar me aan het loeren, maar ik heb me goed in kunnen houden. Ik ging ten slotte een uur later al uit eten, dus dat zou een beetje zonde zijn, haha!

Na ‘lang’ wikken en wegen koos ik voor de ijsthee Rasperry & Lime en Martine waagde zich aan de Honeydew & Cucumber. Allebei ontzettend lekker en verfrissend.

Je kunt aan tafel zitten of lekker knus op een bankje. Wij kozen uiteraard voor dat tweede.

Nieuwsgierig naar meer hotspots die wij hebben gefotografeerd? Klik hier.

The Tea Lab in hartje Rotterdam is absoluut een aanrader! Kende jij deze tent al?

Reacties

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Livia

  Ziet er heel gezellig uit en ik ben dol op thee, dus het lijkt me echt iets voor mij!

 2. Dalinka

  Heerlijke dit soort plekjes. Het is dat Rotterdam niet echt naast de deur ligt anders was ik er zo heen gegaan. Helemaal nu ik door dit artikel trek heb gekregen in een lekker bakje thee;-)

  Leuke blog heb je trouwens. Ik sla hem meteen op in mijn feedly app.

 3. Valerie

  Wat leuk dat jullie dit gaan doen! En dit tentje ziet er leuk uit, zeg!

 4. Paula

  Super toffe hotspot en wat een mooie foto’s. Het lijkt me leuk om daar thee te drinken als ik in Rotterdam ben. Hopelijk kom je ook eens dagje naar Leeuwarden toe (of ergens anders in het Noorden) voor hotspots. Dat zou ik heel leuk vinden :) Hier zijn namelijk ook zulke leuke restaurants etc.

  1. Fashiable

   Ik ga het zeker onthouden! Gelukkig heb ik over niet al te lange tijd zomervakantie en dan lijkt het me heel leuk om dan één of meerdere steden in het noorden van Nederland af te gaan :D

 5. Jaaa dit is zooo’n fijn plekje!! Ben er al heel vaak geweest, haha, de bubble tea vind ik er ook een aanrader! :D Ik ging ook altijd naar Nom Nom voor fijne bubble tea, maar die is nu helaas gesloten geloof ik :( :(

  ♥♥♥

Geef een reactie