Welkom op Fashiable 2.0!

persoonlijk /

Welkom op Fashiable 2.0! En wat ben ik blij! Ik heb het misschien wel één jaar of langer uitgesteld, maar het moest er toch echt een keer van komen. Wekenlang heb ik zitten brainstormen en schetsen gemaakt en dit is het uiteindelijke resultaat geworden.

Het is waarschijnlijk heel anders dan jullie van mij gewend zijn en dat klopt. Ik wilde een strak design creëeren dat voor meer overzicht zorgt en het voor de lezer makkelijker maakt om specifieke artikelen te vinden. Zo kun je in één oogopslag zien wat de zes nieuwste artikelen zijn en in het menu vind je de tien meest populaire categorieën en rechts daarvan al mijn social media kanalen.

Van mijn verfachtergrondje kon ik echter geen afscheid nemen en deze zit daarom nu achter mijn logo verwerkt. Overigens ben ik mega blij met mijn nieuwe logo! Strak maar tegelijkertijd ook sierlijk.

Wanneer je op een artikel klikt, zie je rechts een menubalk verschijnen. Hier vind je een kort ‘Over mij’ verhaaltje, een zoekfunctie, de meest populaire artikelen, het archief en de overige categorieën op mijn website.

Zo heerlijk, zo’n frisse start. Ik kan echt niet wachten om weer volop te gaan bloggen direct na mijn tentamens. Met héél veel dank aan Naomi!

Wat vinden jullie de nieuwe website?

Leave a Comment

(12) comments

  1. Het heeft bij mij heel lang geduurd voordat ik eindelijk de knoop doorhakte, maar ik ben ontzettend blij dat ik ben overgestapt. Het is wel even wennen, maar ik vind WordPress persoonlijk veel fijner werken en het heeft zoveel voordelen :) En dankjewel voor je lieve compliment over mijn site. Heel leuk om te horen!