Mijn samenwerking met CoolCat – Mix & Match collectie

mode inspiratie /

Soms is het zo moeilijk om een geheim te moeten bewaren wanneer je eigenlijk wilt gillen van blijdschap. Een tijdje terug werd ik door CoolCat benaderd voor een wel hele toffe samenwerking. Of ik geïnteresseerd was in een fotoshoot voor hun aankomende collectie Mix & Match. Wauw, wat een eer! Een aantal weken geleden was ik op het hoofdkantoor te vinden voor de shoot en oh, de collectie is echt ontzettend gaaf. Helemaal mijn ding!

Jullie hebben vast al wel van deze trend gehoord: een matchende crop top en pencil skirts. De trend is langzaam in opkomst in Nederland, maar in Amerika zijn co-ords al een grote hype. Denk hierbij aan celebs als Kim Kardashian en Taylor Swift, maar ook bekende bloggers maken zich maar al te graag aan deze trend schuldig. Het is nu natuurlijk nog te koud voor zo’n outfit, maar straks in de zomer zal het veel in het straatbeeld te zien zijn. Behalve dat je het kunt matchen, kun je het vanzelfsprekend ook mixen. Wellicht vind je die ene gestreepte crop top toch net wat leuker staan boven een zwarte pencil skirt. Alles kan en alles mag!

Bron / bron / bron

De Mix & Match collectie bestaat uit verschillende 2-piece sets. Zo zijn er bijvoorbeeld crop tops met en zonder mouwtje, met en zonder cut-outs en langere en kortere pencil skirts. Maar ook de prints en felle kleuren mogen we niet vergeten, want die zijn deze zomer nog steeds hot & happening. Zo zien we streepjes terug in de collectie, maar ook tropische prints (hoor je mij al hard juichen haha?!) en andere trends zoals rits-details die rechtstreeks van de catwalk komen. Ik ben qua kleding altijd heel kieskeurig, maar deze collectie is van top tot teen echt super gaaf! De prijzen liggen tussen de €19,95 en €29,95 voor skirts en tussen de €19,95 en €24,95 voor tops en vanaf €39,95 heb je jouw favoriete 2-piece set al in huis! De gehele collectie inclusief de behind de scènes movie kun je hier vinden.

Een sneak peek van de Mix & Match collectie:

Coolcat zomerse outfitsCoolcat zomerse outfits

Coolcat zomerse outfits - Mix & Match

Ik kan echt niet wachten om alle foto’s aan jullie te laten zien, maar tot die tijd zullen jullie nog héél even moet wachten. De Mix & Match collectie is 9 april al gestart. Verkrijgbaar in alle CoolCat stores en op de webshop.

Wat vinden jullie van de Mix & Match collectie van CoolCat?

Leave a Comment

(11) comments

  1. Ohhh wat leuk voor je zeg! Om eerlijk te zijn heeft Cool Cat niet zo’n goed imago in mijn ogen, maar dit is echt heel leuk, ze hebben dus echt wel leuke dingen, erg trendy ook! You go Cool Cat, haha ;) Ik ben echt fan van de streepjes set!

    XO Imke