CoolCat Mix & Match outfit 2 + win een Mix & Match set

outfit, winactie /

Vorige week kletste ik met jullie over mijn ‘match’ outfit, deze week is ‘mix’ aan de beurt. De tweede en tevens laatste look die ik in samenwerking met CoolCat* heb gefotografeerd. Ik vond het super leuk om te horen hoe enthousiast jullie over de vorige outfit waren, dus ik ben wederom erg benieuwd naar jullie mening!

Over de tweede outfit van de Mix & Match collectie moest ik heel goed nadenken. Het is allemaal zo leuk en zeker als liefhebber van printjes. Uiteindelijk ben ik niet voor streepjes maar voor een printje gegaan dat ik nog niet in mijn kast had hangen. Zie hieronder het resultaat:

En? Wat vinden jullie van deze mix? Ik vind ‘em echt super gaaf! De crop top is door de subtiele cut-outs net even wat anders en het printje van de kokerrok was ik zelf ook nog niet eerder tegengekomen. Het geeft mij een beetje zo’n bohemian feeling. Tevens is het model van de rok een stukje korter dan degene die ik in het vorige artikel liet zien.

Met deze outfit kun je een heleboel kanten op. Het kan gedragen worden met een paar sandalen tijdens een zwoele zomeravond in Italië maar het is ook perfect om te dragen naar aankomende festivals hier in Nederland. Ook met kouder weer kan de outfit gemakkelijk gedragen worden. Een (dunne) panty, leren jack, een paar laarzen of stoere sneakers en klaar. Je kunt de look nog een leuke extra geven met een (flap)hoed, zonnebril of gewoon met een vrolijk kleurtje op je lippen.

Crop top – €19.95 // Kokerrok – €22.95

Hierboven zie je de productfoto’s, zodat je een idee krijgt hoe de achterkant van de outfit eruit ziet. Niet in de crop top, maar in de kokerrok wordt wederom met rits-details gewerkt. Niet eens zozeer voor de bruikbaarheid, maar juist om de outfit een gave extra geven. Doordat de rok net boven de knie valt, is het lopen absoluut geen probleem.

Om mijn samenwerking met CoolCat af te sluiten, mag ik één van jullie gelukkig maken met een Mix & Match outfit t.w.v. 55 euro naar keuze. Wat moet je doen om kans te maken?
 Kijk op de website van CoolCat en laat hieronder weten welke Mix & Match outfit jouw favoriet is!

Ter informatie: Meedoen kan tot en met 8 mei. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Nieuwsgierig geworden naar alle 2-piece sets van CoolCat? Neem dan een kijkje op de webshop. Tevens is de collectie verkrijgbaar in de CoolCat winkels. En hebben jullie ondertussen al een kijkje genomen in één van de CoolCat winkels? Ik ben namelijk te bewonderen, dus een extra reden om zeker een keer te gaan kijken. Deel jouw outfit op Instagram met de hashtag #mixandmatchcoolcat

Vergeet vooral niet mee te doen met de winactie! Wat is jouw favoriete Mix & Match outfit?

Leave a Comment

(26) comments

 1. Ooeeh heel leuk! Ook echt een waanzinnig mooie foto!

  Ik had eens op de site rondgekeken want ik werd er wel enthausiast van! Ik zou zelf voor de gestreepte rok ‘ofitme’ gaan met de zwarte ‘ecrofro’ top. DEzelfde modelletjes als bij jou eerste setje, maar dan met andere printjes ;)

 2. Het setje dat je hier aan hebt, vind ik echt heel mooi! Daar zou ik graag kans op willen maken! Het staat jou trouwens echt supergoed!

 3. Wat een gave winactie, ik was al van plan om naar de coolcat te gaan om de outfits (en jouw foto in de etalage) eens in het echt te bekijken, maar om er eentje te winnen zou natuurlijk helemaal gaaf zijn(: Wat wel echt jammer is, is dat het patroontje uit je eerste outfitpost niet als korte rok beschikbaar is, met de lange variant lijk ik denk ik echt een dwerg, haha. Mijn favorieten zijn daarom de top ekashi en de kokerrok oset (zowel de multi als de wit/zwart zijn echt geweldig). De combinatie van de kokerrok ofitti en de croptop efitti is trouwens ook heel gaaf. Miscchien moet ik toch sowieso maar even langs de coolcat gaan om een setje te halen! Liefs, Yasmin

  p.s. door alle posts van je interrailavontuur van afgelopen zomer hebben een vriendin en ik besloten om ook te gaan interrailen. We hebben afgelopen week onze interrailpas gekocht, ik heb er echt zo veel zin in, bedankt voor alle leuke reisverhalen die ons hiertoe geïnspireerd hebben dus!

 4. Wauw, super leuk die setjes! Ik ga nooit naar de Coolcat, maar deze outfitjes zijn echt leuk! Ik wil graag kans maken, ik ga voor het setje met een zwarte croptop Ecrofro en voor de kokerrok Oset met streepjes. Fingers crossed! xoxo

 5. Wat een mooie foto en outfit!
  Ik zou graag kans maken op de rok die jij op de foto draagt en daarbij de zwarte croptop Ecrofro :)!

 6. Super mooi! Ik vind je outfit met de palmbomen (ofitme rok en ecrofro top) het allermooist. Zo’n lekker printje, en de rok zou ik zelfs op kantoor kunnen dragen! Heerlijk matchend en vrolijk :), zie mezelf al helemaal lekker op het terras zitten in dit pakje.

  Ik wilde nog zeggen dat ik altijd zo vrolijk word van je outfits met printjes en je schrijfstijl, je bent heel ‘eigen’. Ook met deze coolcat samenwerking haal je echt weer combinaties die bij jou passen er uit!

 7. Mooie outfit. Ik vind de rok heel tof. Ik weet niet of het mij zal staan maar die rok is wel één van mijn favorieten uit de collectie.

  Mijn favoriete setje is een met een zwarte top (die jij draagt in deze outfitpost) met een gestreepte kokerrok. :)

 8. Wat een mooie outfit! Ik heb eens rondgekeken op de website, maar zou het zelf niet beter kunnen combineren dan jij ;)
  Ik doe dus mee voor de outfit die je in dit artikel aan hebt !

 9. Wat zie je er super leuk uit in deze outfit! Staat je echt heel goed. Ik vind de patroon van de kokerrok ook erg mooi. En natuurlijk is een mooie zwarte croptop ook een must-have ;)

  xxx

 10. Wauw hele gave setjes en het staat je heel mooi!
  Ik zou gaan voor een streepjes topje (omdat ik sinds dit seizoen gek ben op streepjes) met een zwarte rok eronder.

  Liefs

 11. Oh wat tof! Ik vind two piece sets echt heel leuk! Zelf zou ik voor de zwarte versie van de ofitti gaan, die lijkt me heel tof!

  Liefs,
  Joyce

 12. Mega leuk hoor! Ik neem een deel aan deze leuke winactie, en hopen op die leuke setjes!
  Ik heb gekeken wat ik een leuke setje vind.
  En dat is geworden:
  Zwart met witte strepen Ekashi top, met aan de beide kanten van de zij cut outs.
  En de zwarte kokerrok Oset.
  Met lieve groet,
  Rose Gariba