CoolCat Mix & Match – Outfit 1

mode inspiratie, outfit /

Vandaag mag ik dan eindelijk het eerste resultaat van mijn shoot met CoolCat* aan jullie laten zien en ik ben er stiekem apetrots op. Deze week vertel ik jullie wat over mijn ‘match’ setje en volgende week ga ik met jullie kletsen over mijn ‘mix’ setje. En natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar jullie mening!

Tadaaaa! Zoals jullie weten, ben ik al langer dan vandaag gek op tropische prints, dus deze ‘match’ set van de Mix & Match collectie kon ik absoluut niet aan mij voorbij laten gaan. Ik vind het echt een onwijs leuke set. Een vrolijke en zomerse print maar ook weer niet te opvallend.

Het tofste is nog wel dat je de set zowel chique als casual kunt dragen. Een paar hakken voor een feestje (zoals op de foto) of een paar stoere sneakers wanneer je de hele dag op stap bent. En wanneer het buiten gaat afkoelen, kun je er een leren jasje overheen dragen.

Qua sieraden zou ik het verder niet al te druk maken, omdat de outfit zelf natuurlijk al geprint is. Dus kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch kettinkje en een aantal kleine ringetjes. Ik heb zelf altijd een horloge om en die kan de outfit ook een super leuke extra geven. En vergeet de zonnebril niet!

Crop top – €19,95 // Kokerrok – €19,95

Hierboven zie je de productfoto’s, zodat je een idee krijgt hoe de achterkant van de outfit eruit ziet. Zoals ik al in het vorige artikel vermeldde, wordt in de Mix & Match collectie veel met rits-details gewerkt. Niet eens zozeer voor de bruikbaarheid, maar juist om de outfit een gave extra geven. Aan de achterkant van de kokerrok zit ook nog een kleine split, waardoor het lopen wat gemakkelijker gaat. Er zijn ook nog kortere pencil skirts en andere modellen crop tops, maar daar kom ik volgende week op terug! ;)

Nieuwsgierig geworden naar alle 2-piece sets van CoolCat? Neem dan een kijkje op de webshop. Tevens is de collectie verkrijgbaar in de CoolCat winkels. Create your favorite look! Oh, ik ben trouwens in de winkels te bewonderen, dus nog meer redenen om CoolCat zeker een bezoekje te brengen :D

Wat vinden jullie van mijn tropische outfit? En wat is jullie favoriete set van de Mix & Match collectie?

Leave a Comment

(16) comments

  1. Wow! Mooie foto en hele mooie outfit zeg! Het is dat ik het lijfje er niet voor heb maar bij jou staat ie echt prachtig. Vind de print echt leuk!