Vriend stylen bij Only For Men

event /

Gisteravond stond niet ik, maar mijn vriend in de spotlights. Op Arnhem Centraal werden we opgehaald met een privé bus en met een aantal andere bloggers en hun (beste) vriend werden we naar de one stop-shop Only For Men in Doesburg gebracht. We kregen een rondleiding door de winkel, kregen vervolgens een Hollandse pot voorgeschoteld en daarna was het tijd voor het leukste deel van de avond: mijn vriend stylen! Wat ik uiteindelijk voor hem heb uitgekozen? Kijk dan snel verder! Misschien is het leuk om eerst wat te vertellen over Only For Men. Only For men is een one stop-stop waar je in één winkel veel merken kunt vinden. Denk hierbij aan merken als Denham, Drykorn, G-Star Raw, Diesel, Scotch & Soda en Superdry. Merken voor de moderne man. Ze hebben 10 winkels die te vinden zijn in Gelderland en Noord-Brabant. Wel hebben ze als doel om uiteindelijk in elke provincie één winkel te openen.

Wij waren gisteravond bij het filiaal in Doesburg, de Mensperience Store. Je kunt hier hier terecht voor van alles. Niet alleen voor casual kleding of een mooi pak, ook kan de man hier naar de kapper gaan bij Bennie’s Barber Shop, een kop koffie of thee drinken bij de gezellige coffeebar, een fiets huren en er is een atelier aanwezig om zijn kostuum of broek te vermaken. Ze houden zelfs rekening met mannelijke openingstijden. Overdag, ’s avonds of in het weekend!


Slok(je) champagne? 


De gezellige Coffeebar Mensperience.


Bennie’s Barber Shop. Het is een herenkapper, maar hier is de vrouw wél welkom, haha.


En toen begon de leukste activiteit van de avond: mijn vriend stylen. We kregen de mogelijkheid om uit twee merken te kiezen. Dutch Dandies en Victim. Het was aan mij de eer om mijn vriend in een mooi pak te hijsen. Nou, dat is niet makkelijk hoor, haha! Deze outfit vond ik stiekem heel erg leuk, maar helaas hadden ze geen passende broek, dus moesten we voor een andere combinatie gaan. Tadaaaa! Dit is de uiteindelijke outfit geworden. Wat vinden jullie?Kende jij Only For Men al? En wat shop jij graag voor jouw (beste) vriend?

Leave a Comment

(19) comments

  1. Ah wat leuk! Ik was ook uitgenodigd en kon helaas niet, ik baalde er echt van! Heeft jouw vriend trouwens op het Grafisch Lyceum gezeten? Hij komt me erg bekend voor haha! Leuk verslag :)