Outfit | Het gebloemde jurkje

outfit /


Zo was een panty twee weken geleden nog overbodig, nu zou ik eigenlijk al mijn winterjas aan willen trekken. Na een flinke regenbui renden we snel naar buiten om mijn outfit op de foto te zetten, want dat was alweer eventjes geleden. Ik koos voor mijn gebloemde jurkje, een nieuw (nep)leren gilet en comfortabele Robey sneakers. 


Vanochtend had ik weer eens last van een kledingcrisis. Ik heb genoeg leuks om aan te trekken, maar ik wilde een keer wat anders dan mijn verzameling spijkerbroeken. Ik wilde hoe dan ook een rokje of jurkje aan, maar ik heb er gewoon veel te weinig kwam ik achter. Tijd om te gaan winkelen! Hebben jullie ergens leuke (geprinte) rokjes of jurkjes gespot? :D

ASOS JURK | TAKKO (NEP)LEREN GILET | ROBEY SNEAKERS
H&M SJAAL | RIVER ISLAND TAS | DANIEL WELLINGTON HORLOGE
Zijn jullie al klaar voor het herfstseizoen? 

Leave a Comment

(37) comments