Hotspot Nijmegen: conceptstore Make my Day

hotspot, Nijmegen /
Conceptstore Make My Day

Hotspot alert! De komende tijd ga ik in samenwerking met Judith op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We maken een reisje naar onze favoriete steden en zullen in iedere stad twee hotspots fotograferen. De eerste is steeds te zien op myownvogueworld.com – die staat nu al online -, en de tweede op die van mij. Vandaag beginnen we met de stad Nijmegen. Hier vinden we de conceptstore Make my Day.
Conceptstore Make My DayWie? Conceptstore Make My Day
Waar? Stikke Hezelstraat 65, 6511 JW Nijmegen
Wat? Een soort alles-in-een winkel. Je kan hier naar de kapper gaan, een kopje koffie of thee drinken in de schattige lunchroom, genieten van het mooie interieur en je laten verrassen door het unieke kledingaanbod.
Wanneer? Maandag tot en met woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.30 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Make my Day is het levendige visitekaartje van Julie Ottevanger. Ze werkt als freelance styliste en had al tijden de droom om een eigen zaak te beginnen. Als je winkel binnen loopt, merk je gelijk haar persoonlijke smaak op, dat voor een hele leuke sfeer zorgt.Bij Make my Day zijn ze letterlijk van alle markten thuis. Je kunt er haast een dagje uit van maken. Je haar in model laten knippen bij de kapster, een paar meter verderop genieten van een kopje koffie en stukje taart met het uitzicht op een verrassend assortiment aan kleding, vintage, gadgets, beauty, boeken en kaarten. Voor ieder wat wils! Ik zeg: tof!

De kleding- en interieur merken die ze voornamelijk aanbieden, komen uit Engeland en Scandinavië. Denk hierbij aan merken als Goldie London, The Ragged Priest, Blend, *DIED* en Evil Twin. Merken die nog weinig tot niet verkocht worden in ons land en dat maakt Make my Day gelijk uniek. Misschien dat je een aantal merken wel herkent, want sommige worden ook verkocht bij Topshop. Maar in de winkel passen is véél leuker!

Conceptstore Make My Day

Conceptstore Make My Day

Conceptstore Make My Day

Worden jullie ook zo hebberig van deze conceptstore in Nijmegen

Leave a Comment

(22) comments