My week in photos | Week 37

persoonlijk /

Schoolweek #2. Ik had héérlijk maandag en donderdag vrij, waardoor ik veel andere leuke dingen kon doen. Zo ging ik met vriendinnen uit Brabant uiteten, ging ik naar de landelijke persvoorstelling van de prachtige film If I Stay, was ik aanwezig bij de Brildrager van het Jaar verkiezing en moest ik op een terras zo snel mogelijk tomaten doorgeven.Jaa ja, ik mag weer in de studieboeken duiken. Na mijn plotselinge tussenjaar is het weer tijd om te gaan studeren en ik moet toegeven: daar heb ik wel zin in! Dit is tegelijkertijd de hoofdreden waarom ik vanaf nu niet meer elke dag mijn blog kan updaten. Natuurlijk ga ik mijn best doen, maar uiteindelijk zal school toch wel voorgaan.


Maandagavond ging ik met vriendinnen uit Brabant uiteten in Utrecht. Het was héél lang geleden dat we met ons groepje compleet waren, dus daarom was het extra bijzonder en super gezellig. Wat ik heb gegeten? Fish & chips. 


Over het algemeen heb ik een heel relaxed rooster, alleen soms met een té lang tussenuur. Afgelopen week hadden we bijna twee uur achter elkaar geen les en daarom besloten met een groepje meiden een kop koffie of thee (verse muntthee!) te gaan drinken bij Cofffee & Company. 


Het is zo’n fijn gevoel als je alles voor school klaar hebt en daarna lekker vanuit je bed kunt gaan bloggen. Woensdag was zo’n dag. Heel toevallig had ik de advertentie van de film If I Stay op mijn blog lopen, waar ik de volgende ochtend heen zou gaan. Benieuwd naar de recensie die ik heb geschreven? Klik dan hier.Samen met vriendin Martine ging ik donderdagochtend naar de landelijke persvoorstelling en daarna gingen we uitgebreid ontbijten op mijn balkonnetje. Lekker! Eind van de middag ging ik samen met Roos naar de Brildrager van het Jaar verkiezing, mede mogelijk gemaakt door Specsavers. Het was zo leuk om alle fanatieke en enthousiaste deelnemers over de catwalk te zien lopen. Ik doe ze het niet na hoor! Erica Groenevelt, winnares van 2013, opende de avond met een van haar songs en later in de middag zong ze nog twee nummers. Wauw, wat een fantastische stem heeft ze zeg.Alle finalisten op een rij. Uiteindelijk won het meisje in het rode jurkje de hoofdprijs: een reis naar New York! Supergaaf!Van Martine kreeg ik superlief deze Blond ‘BFF’s having coffee’ drinkbeker. Vrijdag ging ik een dagje op en neer naar mijn ouders, want die had ik al een paar weken niet meer gezien. Oké, ik weet het, mijn bagel met geitenkaas ziet er niet heel smakelijk uit, maar het gaat hier om de tomaten op tafel. We wilden net een eerste hap van onze bagel nemen toen onze rust werd verstoord door het zo snel mogelijk doorgeven van tientallen tomaten. Dit deden ze ter ondersteuning van de door Ruslands boycot gedupeerde tomatentelers in Nederland. Goed initiatief, maar doe dit a.u.b. niet op een terras.Samen met mijn vriend doken we Rotterdam in. Althans, we gingen een video schieten voor een heel leuk project. Héél snel (lees: (over)morgen) mag ik hier alles over vertellen.Rotterdam, wat ben je toch mooi! 

Dit was mijn week! Ik merk dat ik door school onbewust minder foto’s maak, maar ik ga mijn uiterste best doen om de ‘My week in photos’ artikelen voort te zetten, want ik merk dat jullie die altijd heel leuk vinden om te lezen. En hoe was jullie week?

Leave a Comment

(16) comments