Mijn outfit naar TIKTAK Festival

festival, outfit /

Terwijl ik dit typ komt de regen met bakken uit de lucht vallen. De Amsterdamse straten staan blank en toen straks zag ik zelfs een man met een zaklampje door z’n ondergelopen kelderwoning sloffen. Hele andere koek dan een eergisteren. In een kort broekje, crop top en een kimono stond ik te dansen op een zonnig festival.


Afgelopen zaterdag was ik samen met Chloé naar festival TIKTAK in Arenapark. Ik had nog nooit van dit festival gehoord, maar ik was enorm benieuwd. En het was leuk! Er waren twee hoofdpodia met artiesten als Martin Garrix, The Partysquad, Yellow Claw en Stevi Aoki, maar wij vermaakten ons prima bij een ander klein tentje.


En ja ja, hier is eindelijk een outfit met een kimono waar ik maanden op hebt gewacht. Het was een hele zoektocht, maar dan heb je ook wat! Gevonden op de strandafdeling van Primark. Ik vind het vooral gaaf dat het een wat langer model is. En het wordt tijd om op vakantie te gaan, want mijn armen en benen zijn een stuk bruiner dan mijn buik, haha.


PRIMARK KIMONO | LEVI’S SHORTS | RIVER ISLAND CROP TOP
FOREVER 21 KETTING | EVEN&ODD SANDALEN

Leave a Comment

(22) comments