Festival | Amsterdam Open Air 2014

festival, persoonlijk /

Terwijl het er buiten steeds griezeliger uit gaat zien, wil ik vandaag even terugblikken op mijn top dag gisteren. Ik was namelijk bij Amsterdam Open Air te vinden en ik had de tijd van mijn leven. Het leek me leuk om aantal fotomomentjes met jullie te delen.
Rond half drie waren we dan eindelijk binnen. Het festival vond plaats in het Gaasperpark in Zuidoost, dus het duurde even voordat we er waren, maar eenmaal binnen kon het feestje beginnen. 


Ik was gezellig met vriendinnetje Floor en later hadden we nog gemeet met anderen op het terrein. En ik denk er toevallig nu aan, maar ik ken haar inmiddels alweer zo’n 12/13 jaar. Wowie, wat gaat de tijd toch snel!


De weersvoorspelling zag er niet veelbelovend uit en daarom trok ik last-minute toch maar een lange broek aan, maar zoals je kan zien was er geen wolkje te bekennen..


Miley was ook van de partij, maar ik heb haar toch maar laten liggen..


Om kwart over drie vond er een Suprise Act plaats. The Opposities, en één van de twee mannen duikt hier in het publiek. Ook kwam ik hier Roos tegen, gezellige boel!Als ‘voorgerecht’ aten we een frietje en als hoofdgerecht gingen we voor vegetarische gyros en lekker dat dit was! Deze mooie man wilde maar al te graag even poseren :)De zon ging langzaam onder en toen verschenen deze leuke verlichte ballonnen in de vorm van onder andere visjes. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld GirlsLoveDJs. Een paar weken geleden zagen we ze al in Jimmy Woo, maar ze draaien gewoon super chill en ondertussen kun je ook lekker meezingen en je als een idioot gedragen en ja, dat is soms gewoon heerlijk. Om 23:00 draaiden ze helaas hun laatste plaat en was het feestje toch echt afgelopen.. Amsterdam Open Air, see you next year!

Zijn jullie ook naar een festival geweest afgelopen weekend? 

Leave a Comment

(23) comments

  1. Het ziet er super tof uit! Ik ben vrijdag naar Elevator Sessions geweest en wilde héél graag naar Pinkpop, maar helaas geen kaartjes… :(

  2. Wat leuk dat je er bent geweest. Het ziet er erg leuk uit op de foto’s! Ik ben vorige week bij het 909 festival geweest en ga in september nog naar Into the woods. Voor de rest nog even kijken :)

  3. Haha leuke foto’s en leuk dat je Miley Cyrus bent tegen gekomen :) En ontzettend fijn dat je zo prachtig weer had. Jammer dat je alleen een lange broek aan had getrokken.

    Liefs, Jet