Win 3x een trendy zonnebril van Funkie Collective

winactie /
Vandaag is het alweer de laatste dag van de #Fashiable5jaar feestmaand, maar die sluiten we natuurlijk wel af met een leuke winactie. Met de zomer en veel zon in het vooruitzicht is een nieuwe zonnebril geen slecht idee. Namens de jongens van Funkie Collective mag ik drie trendy zonnebrillen weggeven. Ik heb ze alle drie zelf uitgekozen en zou deze zelf dan ook stuk voor stuk dragen. Kijk snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Funkie Collective is een bedrijf dat wordt gerund door de drie jongens Pim, Stefan en Wesley. Een online zonnebrillen webshop met de hipste brillen tegen een leuk prijsje. Ook bieden ze services aan zoals gratis verzending, retourrecht van 14 dagen, maar iets wat ik zeker niet mag vergeten te vermelden is dat de jongens met hun webshop het KWF Kankerbestrijding steunen. Per 100 verkochte zonnebrillen, schenken zij 50 euro en deze bedrage wordt verdubbeld door de oprichter van Funkie Collective. Zo koop je niet alleen iets leuks voor jezelf, maar help je ook indirect een ander. 

Namens Funkie Collective mag ik trendy zonnebrillen weggeven en deze drie onderstaande zijn mijn persoonlijke favorieten van de webshop. Zonnebril nummer één: 


Zonnebril nummer twee:


Zonnebril nummer drie: (ja, deze is inderdaad een beetje groot voor mijn kleine hoofd)

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like Fashiabe op Facebook
– Like Funkie Collective op Facebook
– Laat weten welke zonnebril van de drie jij zou willen winnen

Laat hieronder een reactie achter met je naam en mail, of laat een reactie achter onder het desbetreffende bericht op Facebook, zodat ik de winnaar een berichtje kan sturen. De winactie zal tot en met 14 juni lopen. Doe jij al mee?

Andere lopende winactie(s):
* Win 2×2 festivalkaarten voor DanceFloat op 5 juli. Klik hier (Loopt tot en met 14 juni)
* Win 50 euro shoptegoed op Come get Fashion. Klik hier (Loop tot en met 1 juni)
* Win 100 euro shoptegoed op Loavies. Klik hier (Loopt tot en met 5 juni)

Leave a Comment

(43) comments

 1. Waaaaaauw! Wat een gave zonnebril is de tweede! Echt perfect. Natuurlijk doe ik mee, als het goed is heb je mijn mail nog van het berichtje over de H&M schoenen!
  Kuss

 2. Leuk! Ik heb beide FB-pagina’s geliked en ik doe graag mee voor de tweede zonnebril. :) Mijn e-mailadres is manizja . aziz @ live . nl

 3. Wauw, mooi zonnebrillen. Goed dat de jongens het KWF steunen! Ik heb beide pagina’s geliked. Ik vind nummer 2 heel erg leuk!
  shotonatoplocation @ hotmail. com (natuurlijk aan elkaar.)

  Liefs, Jet

 4. Wauw, wat een goed initiatief van die jongens! Super leuke zonnebrillen hebben ze. Ik vind ze alle 3 heel mooi maar als ik moet kiezen: Nummer twee! (er staat trouwens een foutje in de zin ‘like funkIe collective op facebook.’ (moet nog een I tussen, bij de funkie, haha)

  Ik heb alles geliked :)
  Groetjes Ellen
  egmjvanlent@gmail.com

 5. Super handig, EN veilig natuurlijk.. niks is zo vervelend en gevaarlijk door verblind worden door de zon… Natuurlijk vind ik ze ook heel erg mooi, mijn voorkeur gaat toch naar de 2e zonnebril! Past wat beter bij mijn ronde koppie denk ik hihi… Groetjes ilse prins. wiefiej@hotmail.com

 6. Tjonge wat een onwijs leuke actie, natuurlijk doe ik heel erg graag mee….Ik zou kiezen voor zonnebril nummertje 1 omdat ik het best wel voor mij zie, dat ik door zo een studentenstad als Utrecht rondkar op mijn fiets en mijn jongste zoon slap ligt van de lach van ma met der kekke zonnebril…Ik volg je op bloglovin, heb het bericht een like gegeven en volg je ook op Facebook, net als Funkie Collective…

  groetjes Petra
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )