My week in photos | Week 19

persoonlijk /
Week 19 was leuk. Heel leuk! Ik ging los met bellenblaas tijdens de Bevrijdingsdag in Utrecht, slaagde goed bij de kringloopwinkel en ik was weer in Amsterdam te vinden voor de persopening van één van mijn favoriete kledingmerken: Pull & Bear. 


Ja, de zondag is officieel mijn luie dag geworden. Ik had dan wel bijna de klok rond geslapen, ik voelde me voor alsnog een zombie. Ik keek de laatste TVD afleveringen van seizoen 4 en nu kan ik beginnen aan seizoen 5, spannend! ’s Avonds om 20:00 uur was het weer tijd voor de twee minuten stilte en daarna appte een vriendin me of ik zin had om te gaan skeeleren. Ja! Ik dacht dat onze skeelers nog steeds kwijt waren, maar heel toevallig had mama ze kort geleden gevonden en kon ik eindelijk weer wat aan mijn conditie doen. Ik krijg wel eens de vraag of ik wil schrijven over gezond eten en/of sporten, maar sorry lieve meiden, ik houd maar al te graag van een ongezonde snack en ik ben niet drie keer in de week in de fitnessschool te vinden. Ik wil wel meer gaan skeeleren!!


Bevrijdingsdag! De avond van te voren besloten vriendin Tessa en ik naar het Bevrijdingsfestival in Utrecht te gaan. Normaal ga ik altijd Den Bosch in, dus dit was heel leuk voor de afwisseling. Wauw, het weer was fantastisch en met een biertje in ons handen genoten we van het sfeertje en de muziek op de achtergrond. Helaas liep het minder leuk af dan gehoopt. Ik kreeg namelijk twee keer een astma-aanval en na de tweede moest ik zo snel mogelijk naar huis. Ik bleef alleen bij Tessa slapen en ik heb nooit meer medicijnen bij me, waardoor ik bijna de hele nacht wakker heb gelegen, omdat ik liggend amper lucht kreeg.

Dinsdag ging het gelukkig al iets beter en na nuttigen van een lekker ontbijtje gingen we (heel even) onze zomervakantie, interrailen door Oost-Europa, verder uitzoeken. We weten nu al wel een aantal steden die we zeker willen bezoeken, maar we zouden het later nog een keer bespreken, want ik wilde snel naar huis toe om te inhaleren, want ik had nog steeds een pijnlijke druk op mijn borst. Mama wilde me gelukkig op komen halen van het station en stond al klaar met een puffer. De rest van de dag heb ik  voornamelijk op de bank doorgebracht, want met twee uur slaap was ik doodmoe.


Woensdagochtend ging ik naar de dokter voor controle. Ik was namelijk best benieuwd of ik voortaan weer dagelijks moest inhaleren of dat het toch spontane astma-aanvallen waren en dat was uiteindelijk zo. Mijn longen waren namelijk helemaal schoon en hoef me verder geen zorgen te maken. Fieuw! Na mijn bezoekje aan de dokter ging ik drie kringloopwinkels af en uiteindelijk ben ik goed geslaagd! Heb jij deze aankopen al gezien? Het komt zelden voor dat ik een volle week bij mijn ouders doorbreng, maar zodra ik er op woensdag ben fiets ik gelijk naar de markt in het dorp om de lekkerste loempia’s óóit te kopen. Yummy!


De volgende dag was ik alweer vroeg wakker en besloot een ochtendje te bloggen en een hoop nieuwe muziek te ontdekken op Spotify. En oh, wat had ik weer last van een kledingcrisis. Met een volle kledingkast in Rotterdam en een karige inhoud bij mijn ouders lukte het maar niet om een leuke outfit bij elkaar te zoeken. Uiteindelijk, na veel getwijfel en bed vol kleding had ik eindelijk een outfit gevonden en pakte ik de trein richting Amsterdam voor de persopening van de Pull & Bear. Heb je mijn verslag nog niet gelezen? Klik dan hier. Van te voren ging ik weer een lekker hapje eten bij Roos: PIZZA! De volgende keer gaan we écht koken, he Roos?


Vrijdag sprak ik in Den Bosch af met een vriendinnetje en doken we gelijk de HEMA in voor een hapje en sapje. We wilden hier eerst drie uur zitten, maar dachten dat het leuk zou zijn om even naar haar huisje te gaan, want daar was ik nog niet eerder geweest. Daar dronken we héérlijke thee van Kushmi Tea en in de middag sprak ik af met mama. Opnieuw gingen we iets drinken bij de HEMA en toen begon het echt vreselijk te regenen, onweren en hagelen. Gelukkig hadden we onze vriend ‘de paraplu’ mee. Vervolgens gingen we naar de vintage winkel Puik! Echt een super leuke winkel! Heb je dit artikel al gezien? Ondertussen had ik mama overtuigd van de Kushmi Tea thee en gingen naar Van Daan en kochten hier drie verschillende smaken. Ik ga hier zeker nog een artikel over schrijven, dus houd mijn blog in de gaten.


Gisterochtend ging ik weer naar de kringloopwinkel. Het was namelijk de laatste dag dat je 50% korting op je aankopen kreeg en daar moest ik natuurlijk wel goed van profiteren. Ik kocht uiteindelijk twee fotolijstjes en een olifantenbeeldje. In de middag sprak ik af met Tessa om onze route voor het interrailen preciezer uit te stippelen en ’s avonds speelde ik weer voor fotograaf, maar dit keer op een feest van de ouders van een vriendin.

Fijne zondag (en Moederdag) iedereen! Hopelijk gaat het zonnetje snel weer schijnen :)

Leave a Comment

(26) comments

  1. Wat een leuke week! Jammer dat je festival en nacht verpest werden door je astma! Die pizza ziet er heerlijk uit trouwens, waarom zou je koken als je zo’n lekkere pizza kan eten! ;)

  2. Vervelend dat je last kreeg van een astma-aanval, dat is niet leuk! Fijn dat het weer beter gaat. Dat roze fietsje had ik trouwens vroeger ook, zo leuk! Ik had er een klein plantje inzitten :)

  3. Klinkt echt als een super leuke week! Gelukkig was het niks ergs met je astma! Je aankoopjes van de kringloopwinkel zijn zo leuk! Pull & Bear is ook een van mijn favoriete winkels! Ik ben er gister heen geweest in Amsterdam en ben weer goed geslaagd haha

  4. Wat een superleuke top op de eerste foto links! Mag ik vragen waar die vandaan komt? En interrailen is tof! Ik kan je aanraden om (als je door oost Europa gaat treinen) gewoon lekker losse treintickets te kopen. Die zijn daar heel goedkoop en dan kom je op minder uit dan een interrailticket!

  5. Wat een leuk weekje weer, je beleeft veel :)! Wel vervelend van je astma-aanval, maar gelukkig dat het niks ernstigs is. Die persopening van Pull & Bear zag er gezellig uit.

  6. Ohhhh zo een schilderijtje met die hertjes, dat had mijn oma vroeger ook in de kamer hangen….en dat kleine metalen fietsje had ik zelf rond 1982 in de vesterbank van mijn kamertje staan….leuk om dit even terug te zien…

    Groetjes

  7. Wat vervelend voor je van de astma aanval. Heb er zelf ook vaak last en raak er altijd zo in paniek van, dat gevoel van geen lucht is gewoon zo eng. Verder leuke spulletjes van de kringloop, goed gescoord ;)