Feestelijke persopening van Pull & Bear in hartje Amsterdam

event /

Gisteravond had ik een evenement waar ik al naar uitkeek sinds ik de uitnodiging kreeg. Vandaag opent er eindelijk een Pull & Bear filiaal in het hart van Amsterdam. Ja, mijn favoriete kledingmerk, dus hier moest ik natuurlijk aanwezig zijn! Ik werd overdonderd door alle exotische printjes, de mooie mannen en heerlijke dansmuziek. Kijk snel verder voor een uitgebreid fotoverslag!Al snel was de nieuwe winkel in de Kalverstraat gevuld met veel modeliefhebbers. Het was top geregeld door de vele hosts. De mannen verzorgden alle heerlijke hapjes en drankjes en droegen allemaal deze geweldige exotische blouse. Dit mini taartje (worteltaart volgens mij) was ook echt verrukkelijk. (Foto door Roos)Huh? Een open haard in een kledingwinkel? Jazeker. De winkel ziet er zó tof uit, dat alleen al is een bezoekje waard. Oh, en! Ik heb er jammer genoeg geen goede foto van kunnen maken, maar er zijn ook MEGA  palmbomen te vinden, ik werd er natuurlijk gelukkig van. Oh oh, wat ben ik iedere keer toch weer verliefd op de collectie van Pull & Bear. Ik moet zeggen dat ze hier in Amsterdam veel meer keuze hebben dan waar ik normaal altijd winkel in Rotterdam. Zo was mij deze kleurrijke clutch nog niet eerder opgevallen.Een vriendinnetje van mij kocht laatst dit t-shirt voor haar vriend, maar ik vind hem zelf stiekem ook wel erg leuk. Aan het eind van de avond was het rek dan ook helemaal leeg en ik geef iedereen ook groot gelijk. Wie wil nou niet zo’n tof shirt voor maar 12,99 euro!?Dit is toch de hemel? Een oranje Volkswagen busje midden in de winkel! De collectie kettingen is hier ook weer een stuk uitgebreider dan in Rotterdam en er zit ongetwijfeld voor iedereen wel een leukerd bij. Heb jij al een favoriet gespot?Voor de mannen die niet van winkelen houden of vrouwen die even moeten uitrusten tussen al het shoppen door is er deze knusse woonkamer met een comfortabele bank, poefs en meer. Te vinden op de eerste etage, op de mannenafdeling. De swingende muziek werd geregeld door het duo Dio en Geza Weisz. Ik moest ze natuurlijk wel even een compliment geven over de toffe muziek en een foto maken is dan ook wel zo leuk, toch? (Foto door Roos)Hoe i-de-aal is dit? Voor een bedrag van 50 cent of 1 euro kun je tijdens het winkelen je mobiel in een kluisje opladen. Je hoeft ook niet je eigen oplader mee te nemen, die zitten allemaal al aangesloten in het kluisje zelf.Mijn winst van de avond? Één paar sokken. Kun jij raden welke ik heb gekocht?Het nieuwe Pull & Bear filiaal opent vandaag voor het publiek en is te vinden in de Kalverstraat 13, vrij snel aan de linkerkant als je vanaf de Dam komt. 

Wat vinden jullie van het nieuwe Pull & Bear filiaal en gaan jullie binnenkort ook even langs? 


Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(48) comments

  1. Wauw, wat een prachtige winkel! Super origineel met die open haard, zithoek met leuke poefjes en natuurlijk het Volkswagen busje! En wat sta je leuk op die foto met Geza Weisz! (: Als ik weer eens in Amsterdam ga shoppen dan ga ik ze-ker-we-ten langs! Liefs, Stella.

  2. Super mooie winkel! Vooral het zit hoekje en de het volkswagen busje zien er goed uit! (en Geza Weizs natuurlijk ook..) Mmm.. even een gokje van de sokken: die met de vogeltjes??

  3. Echt een mooie winkel met dat busje en palmbomen! Ik was vorige week in Amsterdam, maar toen was de winkel nog niet geopend helaas, die foto van jou en Geza is echt leuk. Ik heb toevallig net 2 dingen besteld op de webshop van pull & bear! :)

  4. Heel erg leuk, het ziet er echt geweldig uit! Ik verheug me al op de tijd dat de vakantie overal voorbij is en het wat rustiger wordt in Amsterdam, dan kan ik lekker rustig gaan shoppen ;)