Perspremière The Other Woman @ Warner Bros

event, tips /
Ik voelde me stiekem wel vereerd toen ik vorige week een mail van Warner Bros ontving. Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor de filmpremière van The Other Woman in Tuschinski waar ook hoofdrolspelers Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann aanwezig waren, maar helaas lukte het me niet om hier aanwezig te zijn. Gelukkig kreeg ik laatst opnieuw mail. Gisterochtend mocht ik bij Warner Bros op bezoek komen om in een schattige bioscoopzaal The Other Woman te bekijken. Nieuwsgierig naar mijn ervaring? Lees snel verder!


Met mij als rampzalige kaartlezer was het natuurlijk even zoeken naar de desbetreffende bestemming. Gelukkig deed de Google Maps van Roos het wel en uiteindelijk hadden we het adres gevonden. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en ik voelde me gelijk helemaal thuis tussen alle Harry Potter attributen. We mochten een drankje pakken en daarna werden we naar een schattig bioscoopzaaltje gebracht waar nog zo’n 15 anderen waren. De meesten hadden al papier en pen paraat om gelijk aan hun recensie of iets dergelijks te beginnen, maar Roos en ik gingen met ons drankje heerlijk achterover zitten in de mega comfortabele stoelen en om 10:30 begon dan de film. Ja, ja vroege vogels wij!

Kate (Leslie Mann) heeft al jaren een relatie met Mark. Mark houdt van z’n vrouw, maar vindt het zacht uitgedrukt ook gezellig om stiekem andere vrouwen op te zoeken. Zijn eigen vrouw denkt dat hij veel zakenreisjes heeft, maar nee, het zit toch heel anders dan ze denkt. Wanneer Carly (Cameron Diaz) bij haar op de stoep staat in een toch wel aparte schoonmaakjurk gaat er een belletje rinkelen bij Kate en ze besluit deze ‘schoonmaakster’ op te zoeken op haar werk om de verlossende vraag te stellen: ‘Deel jij het bed met mijn man?’ Haat, verdriet en ongeloof razen door haar hoofd en uiteindelijk belandt ze stomdronken met Carly in de kroeg. Ondanks alles ontstaat er vriendschap tussen de twee en ontdekken ze nog meer van het geheime liefdesleven van Mark. Tijd voor wraak!


Al met al vond ik het echt een hilarische film. Echt zo’n film voor een zaterdagavond met je vriendinnen en je geen zin hebt in iets ingewikkelds. Gewoon een film waar je niet bij na hoeft te denken. Ik heb vrijwel continu gelachen en alhoewel het eind ietwat voorspelbaar is.. Het was z’n verdiende loon. ;) Meer verklap ik niet! Ben jij benieuwd naar de film?

The Other Woman is vanaf 24 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Leave a Comment

(14) comments

  1. Wat gaaf dat je was uitgenodigd! De film had ik al een paar keer langs zien komen en een voorstukje gezien, en hij lijkt me zo leuk! Inderdaad echt een zaterdagavond film met vriendinnen. Ik ben benieuwd naar de film!