Gestreepte papieren rietjes van Flying Tiger

lifestyle, tips /

In dit artikel liet ik jullie mijn roze gestreepte rietjes van eBay zien, maar deze week kwam ik ze opnieuw tegen. Omdat sommigen van jullie eBay toch iets engs vinden wilde ik er toch een artikel aan wijden. Ik kwam ze in de kleuren van de regenboog tegen bij Flying Tiger.


Er zitten 16 rietjes in de verpakking in de kleuren van de regenboog voor slechts 2 euro. Oké, zwart hoort er dan eigenlijk niet bij. Die van eBay zijn dan natuurlijk een stuk voordeliger, maar dit is zeker een tip voor de meiden die liever niet bestellen. Ze zijn ook verkrijgbaar in hartjes en andere printjes, ook erg leuk. Maar op eBay kun je maar één kleur tegelijkertijd bestellen en hier heb je gelijk allemaal in één, dus dat is zeker een pluspunt. Ik vind zelf de appelgroene en lichtroze heel erg leuk. En jullie?

Oh, voor de genen die nog nooit van de winkel Flying Tiger hebben gehoord. Ik vergelijk het met een mix van Action en Xenos, maar dan nog véél leuker. Ik moet je wel waarschuwen dat ze véél hebbedingetjes hebben en je geneigd bent om alles te kopen, omdat het zo goedkoop is en schattig er uit ziet. De winkel is voornamelijk gevestigd in en rondom de Randstad, maar zal ongetwijfeld ook nog wel winkels krijgen in het noorden van het land, want daarvoor is de Flying Tiger gewoon véél te leuk voor! Op de website kun je in ieder geval al het hele assortiment mét prijzen bekijken.

Krijgen jullie ook zoveel zin in de zomer dankzij deze kleurrijke rietjes?


Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(20) comments

  1. Jaa dat is een leuke winkel! Ik ben er in Kopenhagen geweest, toen ik langs liep dacht ik ‘oh leuk dat zal wel weer zo een dure design winkel zijn’ haha, maar helemaal niet :D ik wist niet dat het hier ook ergens lag

  2. Ik vind ze zo duur! Hema had vorig jaar ook heeel kort papieren rietjes in ’t assortiment (40 voor €2 en dan roze/blauw/groen/geel), maar verder zijn er geloof ik niet echt fysieke winkels die ze verkopen he?

  3. Ik was zondag toevallig in de Flying Tiger en heb ze zien liggen! Vond ze alleen een beetje duur dus ik heb ze laten liggen ;-) Wel echt supertoevallig: de mensen met wie ik was kenden de winkel niet en ik zei inderdaad ook precies “een mix tussen Action en Xenos” haha!