HEMA sneldrogende siliconen druppels

new /
Onlangs maakte ik kennis met hun sneldrogende siliconen druppels van HEMA. Deze magische druppels laten je nagellak in slechts twee minuten volledig drogen. Dat wilde ik natuurlijk zelf wel eens testen. Ideaal als je het mij vraagt, want ik heb nooit het geduld en dat is voor mij al reden genoeg om mijn nagels dan maar gewoon niet te lakken. Lees snel verder of ik enthousiast ben over dit product. 

Wie kent de volgende situatie niet? Je hebt enorme haast, maar je wilt per se nog dat ene kleurtje op je nagels lakken. Met de jas al aan en één voet buiten de deur lak je zo snel mogelijk je nagels. Het opdrogen duurt alleen altijd langer dan gehoopt en vertrekt uiteindelijk met natte nagels. Al snel vergeet je dat je zojuist je nagels hebt gelakt en smeert de nagellak aan je haar. No! Neem vanaf nu twee minuten de tijd met deze druppels.

Stap 1 – lak je nagels met jouw favoriete kleur

Kies jouw favoriete kleur en lak je nagels. Ik ging voor nummer 839, een vrolijk kleurtje van de nieuwe collectie. Één of twee laagjes, het maakt niet uit. Zelf ging ik voor twee laagjes en deze bracht ik snel na elkaar aan. Dit om te testen of de druppels goed z’n werk zullen doen. Meestal laat je het eerste laagje even goed opdrogen, maar wanneer je haast of simpelweg geen geduld hebt, heb hier je natuurlijk helemaal geen tijd voor.Stap 2 – één siliconen druppel per nagel

Pak vervolgens na een klein minuutje de druppels erbij. Althans, dit adviseert HEMA. Ik ging gelijk aan de slag om te testen of het nóg sneller kan. Één druppel voor elke nagel is meer dan voldoende, maar een extra druppel kan nooit kwaad natuurlijk. Dan is het een kwestie van twee minuutjes wachten en daarna kun je voorzichtig voelen of je nagels al droog zijn.  

Mijn mening over de sneldrogende siliconen druppels

Na één minuut merkte ik al een groot verschil en ze waren eigenlijk al zo goed als opgedroogd. Helemaal top. Voor de zekerheid wachtte ik nog een klein minuutje en toen was er geen natte nagellak meer te bekennen. Zoals jullie horen, ben ik enorm enthousiast, dus dit potje is vanaf nu met mijn beste vriend(in). Je koopt zo’n potje quick dry druppels voor slechts 3,30 euro. 

Kende jij deze sneldrogende siliconen druppels van HEMA al en ga jij ook zo’n potje halen?

Lees ook:

Leave a Comment

(39) comments

  1. Super handig, ik ben aan het proberen mijn nagels te laten groeien na lang nagelbijten, en dat gaat best oke zolang er maar nagellak op zit, dat betekend dus veel lakken en ik heb weinig geduld dus ga dit zeker uittesten!

  2. Dat klinkt behoorlijk goed! Ik bedenk altijd heel veel dingen die ik nog wil en moet doen tijdens het nagels lakken, zo lastig! Maar ik zal vast niet de enige zijn, want HEMA heeft er al een oplossing voor (: haha!

  3. Ik heb precies zoiets van Essence en vind het echt ideaal werken! Ben namelijk altijd zo ongeduldig met het lakken van mijn nagels.. ;) Mooie kleur nagellak ook trouwens!

    1. Ik heb net even de ingrediënten van de -veel duurdere- OPI Drip Dry Drops opgezocht, komen grotendeels overeen. Daar zit ook nog jojoba olie in.