Outfit | Wearing my denim shorts again

outfit /Ik heb nu ook eindelijk outfit foto’s bij een plek die bij veel bloggers geliefd is: Paleis op de Dam! Lieve Hazal trotseerde de kou voor mij en maakte deze foto’s en ik vind ze zelf erg leuk geworden! Het jasje van H&M trend heeft máánden in mijn kast gehangen. Bijna een jaar geleden alweer in New York gekocht, maar na een paar keer dragen was de inspiratie gewoon op, terwijl ik het echt een tof jasje vind. Ik wilde heel graag mijn Levi’s weer een keer aan en moest deze hoe dan ook met het jasje combineren. Ik had niet zoveel zin in poespas, omdat het toch wel erg koud was en koos daarom mijn trui van COS onder het jasje te dragen. Ik had er wel een klein zilveren kettinkje bij willen dragen, maar die zijn jammer genoeg allemaal gesneuveld de afgelopen tijd. Maar ik ben wel weer opzoek naar nieuwe, heeft iemand tips voor een leuke webshop of winkel? Let me know!

PRIMARK BEANIE | COS SWEATER | H&M TREND JACKET | LEVI’S DENIM SHORTS | MARC ‘O POLO BOOTS | FRIIS & COMPANY BAG | MICHAEL KORS WATCH | HEMA NAILPOLISH 


Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(44) comments

  1. Ik vind het jasje echt zo mooi! Ik maak nu in mijn hoofd al allemaal combinaties met eigen kledingstukken uit mijn kast, maar daar heb je natuurlijk niets aan.
    Liefs, Demi