Glossybox | Golden Box editie

beauty, tips /


December is absoluut dé feestmaand van het jaar heb ik wel gemerkt, wat een verwennerij! Laatst stond mijn favoriete delivery man voor de verandering weer eens voor de deur en dit keer met wel een héél leuk pakketje! Namelijk de Glossybox Golden Box, de kerst editie van 2013. De box is gevuld met zes luxe beautyproducten (mijn zesde product mistte helaas) die jouw kerstlook gegarandeerd perfect zullen maken en ik wil maar al te graag iets over de bovenstaande producten vertellen.

EuPhidra Creamy Lipstick (13,90 euro) – Als fanatiek liefhebber van lippenstiften is deze natuurlijk meer dan welkom. De lippenstift bevat vitamine C, vitamine E en Oryza Sativa olie. Het geeft een mooi glanzend effect en is naast de feestdagen ook perfect om te dragen in de zomer, zeker als je lekker bruin bent. Welke kleur draag jij het liefst tijdens de feestdagen?

butter London – 3 Free Nail Lacquer – Vernis (18,00 euro) – Hoe leuk is dit zilveren lakje van butter London? Het belooft een glad en glanzend effect te geven en blijft lang zitten. Het lakje zit inmiddels al even op mijn nagels en ik ben zeer tevreden! Doordat ik zwakke nagels heb blijft nagellak meestal niet langer dan één dag zitten, maar deze zit na twee dagen nog steeds per-fect. Ik denk dat dit lakje vooral heel leuk is om te dragen met een blauwe of zwarte onderlaag. 

Philip B African Shea Butter Conditioning Shampoo (12,00 euro / 60 ml) – Laat je haar de show stelen dit feestelijke seizoen. Verwen je haar eens met deze multifunctionele shampoo. Beschermd en versterkt je haar en laat je haarlokken schitteren! Ik ga de Conditioning Shampoo zo snel mogelijk proberen, ik ben heel erg benieuwd wat voor effect het mijn haar zal geven. Was jij al bekend met dit merk?

So Susan Cosmetics Water-Based Pure Luminizer (25,00 euro / 15 g) – Absoluut één van mijn favorieten uit de box. Deze highlighter van So Susan Cosmetics. Te gebruiken voor je jukbeenderen, wenkbrauwbotten en ogen en geven ze de aandacht die ze verdienen. Het geeft een verfrissend effect dat de hele nacht blijft zitten! Pas wel op met aanbrengen! Helaas moest ik natuurlijk gelijk knoeien en het gaat niet makkelijk uit je kleren.

Oxyplex by Bodyography Professional Cosmetics Sheer Cheek Colour (16,00 euro) – Een prachtige blush, geschikt voor alle huidtypen, die je wangen een puur effect beloven te geven. Natuurlijk werd ik gelijk verliefd op het schattige poederkwastje met een zwart strikje. Bijna te zonde om te gebruiken dacht ik gelijk. Het geeft de perfecte finishing touch voor je betoverende look deze feestelijke seizoen en is een absolute aanwinst voor de inhoud van je make-up tas.
De box heeft een totale waarde van meer dan 96 euro en is te bestellen voor slechts 29,00 euro. Dat is een stukje duurder dan de prijs van een normale editie, maar het is natuurlijk een speciale kerst editie en je krijgt er zes prachtige beautyproducten voor terug. Je kunt de Golden Box hier bestellen. Ga jij de box bestellen?
Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(30) comments

  1. Die lippenstift is geweldig mooi! Zou je er een swatch/foto als je hem draagt van willen maken? Ben heel erg benieuwd namelijk! Dat poederkwastje is ook ontzettend leuk!

  2. haha een andere blogger was er helemaal niet zo enthousiast over, leuk om te zien dat jij dat wel bent :D leuke kleur van het lakje heb je gekregen! De highlighter lijkt me erg fijn :) (wel stom dat ie niet makkelijk uit je kleren gaat..) ik durf zelf eigenlijk nooit zulke boxen te kopen, bang voor een hele berg ‘miskopen’ haha..