Solar Weekend 2013 | The Flexican, Sef, Opposites and more

festival, video /

Om mijn Solar Weekend 2013 avonturen af te sluiten heb ik weer een video en een kleine collectie foto’s voor jullie in petto om een goede sfeerimpressie te geven van het weekend. Het waren twee ontzettend toffe dagen met blogger Chloé Sterk van Fashionista Chloé en ik heb veel nieuwe mensen ontmoet, dansjes gemaakt op de muziek van The Flexican & Sef (foto 6), Opposites (foto 7) en Puresang (foto 2) en natuurlijk heerlijk genoten van het zomerse weer. Bekijk snel de video hieronder die ik heb gemaakt en vergeet ook zeker niet de rest van de foto’s te bekijken. Ben jij ook naar Solar geweest of ga je nog naar een ander festival deze zomer?Video and photos by me, except photo 2 and 3 by Chloé / Daft Punk feat. Pharrell Williams – Get Lucky (PURESANG Festival Mix)

Follow Fashiable on Bloglovin’  Facebook – Youtube – Twitter –Instagram

Leave a Comment

(25) comments