About

OVER MIJ

Hi! Mijn naam is Nanne van Hout, ik ben 24 jaar en sinds mei 2009 (alweer ruim 9 jaar!) de eigenaresse van deze blog; Fashiable. Geboren en getogen in de Brabantse stad Den Bosch, maar inmiddels heb ik al een jaar in Rotterdam gewoond en nu woon ik alweer vier jaar in mijn droomstad Amsterdam. Ik ging hier toentertijd voor mijn studie wonen. Sinds juni 2018 ben ik afgestudeerd (Bachelor of Arts) in de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

“Wat schrijf je toch gezellig, Nanne” – Oma
Een uitspraak die veel voor mij betekent en mij extra stimuleert om te blijven bloggen.

Wat je nog meer over mij moet weten? Je kunt mij ’s nachts altijd wakker maken voor sushi, loempia’s en Ice Tea Green, stedentrips maken is mijn grootste hobby, ik verzamel de leukste ansichtkaarten in mijn kaartenrek, heb een lieve vriend, wandel graag over De Dappermarkt, mijn kledingkast puilt regelmatig uit en ik krijg geluksmomentjes wanneer ik langs de grachten van Amsterdam fiets.

OVER FASHIABLE

Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. Volgend jaar tik ik alweer de 10 jaar aan. Fashiable is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waarop je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen kan verwachten.

Hoofdonderwerp (1) op mijn blog: mode
Met Fashiable probeer ik een soort platform te creëren voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Door het dragen van betaalbare kleding, schoenen en accessoires probeer ik mijn lezers te vermaken en te inspireren, zodat zij deze zelfde kleding kunnen veroorloven in de winkel. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie naar mijn mening al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Met leuke én betaalbare merken probeer ik mijn artikelen low budget te houden en op deze manier de inhoud aantrekkelijk te maken voor de lezer.

Hoofdonderwerp (2) op mijn blog: hotspots (in binnen- en buitenland)
Ik ontdek graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland, maar met name in mijn favoriete (woon)stad Amsterdam. Ik stel mijzelf als (leuk!) doel om iedere week een nieuwe plek te ontdekken, bijvoorbeeld een koffietent, plantenwinkel, bezienswaardigheid of restaurant. Zo leer ik de stad steeds beter kennen en heb ik tegelijkertijd de tofste tips om met jullie te delen. Ook kom ik veel in andere steden in binnen- en buitenland (o.a. Den Haag, Haarlem New York en veel binnen Europa), en hier leg ik maar al te graag mijn favoriete plekken en hoogtepunten op foto vast. Bovenin het menu kun je uitgebreid zoeken en alle hotspots ontdekken. Ik hoop dat er iets leuks tussenzit!