Over Fashiable

Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse blog en hier vind je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen.

Hoofdonderwerp (1) op mijn blog: mode
Met Fashiable probeer ik een soort platform te creëren voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Ik ben zelf ook maar een student en kan me geen kleding veroorloven van designermerken. Door het dragen van betaalbare kleding, schoenen en accessoires probeer ik mijn lezers te vermaken en te inspireren, omdat zij deze zelfde kleding kunnen veroorloven in de winkel. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie naar mijn mening al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Met leuke én betaalbare merken probeer ik mijn artikelen low budget te houden en zo de inhoud aantrekkelijk te maken voor de lezer.

Hoofdonderwerp (2) op mijn blog: hotspots
Ik ontdek graag nieuwe plekken in Nederland, maar met name in mijn favoriete (woon)stad Amsterdam. Ik stel mijzelf als (leuk!) doel om iedere week een hotspot te ontdekken. Zo leer ik mijn stad steeds beter kennen en heb ik tegelijkertijd de leukste tips om met jullie te delen. Ook kom ik veel in andere steden in het land en hier leg ik maar al te graag de leukste hotspots op foto vast. Bovenin het menu kun je uitgebreid zoeken en alle hotspots bekijken. Ik hoop dat er iets leuks tussenzit!