Ontdek alle reistips en hotspots van België per stad

Voor een stedentrip dichtbij huis ben je in België aan het juiste adres. Onze zuiderburen kennen prachtige steden met ieder een uniek scala aan architectuur, bezienswaardigheden, horecagelegenheden en winkels. Een roadtrip door België is daarom altijd een goed idee. Een vakantie door heel het land of liever één stad per keer bezoeken? Hieronder vind je alle nodige reistips en hotspots van België.

Ontdek alle reistips en hotspots in Antwerpen, België
Ontdek alle reistips en hotspots in Brussel, België
Ontdek alle reistips en hotspots in Gent, België
Ontdek alle reistips en hotspots in Mechelen, België

De hotspots van België: wij gaan voor je op zoek!

Natuurlijk kent België nog meer veel mooie steden dan de vier bovenstaande. Omdat wij zo gek op België zijn, gaan wij de komende tijd nog meer plaatsen bezoeken en hier onze favoriete plekken ontdekken. Is er een Belgische plaats die wij sowieso eens moeten bezoeken? Of is er een restaurant of andere eetplek die wij echt niet mogen overslaan? Laat het ons weten via social media (@fashiable) of info@fashiable.nl.

Ontdek ook Nederland en nog meer van Europa

Behalve een verzameling reistips en hotspots van België lichten wij nog meer andere landen in Europa uit op Fashiable. We gaan alle provincies in Nederland af, maar bezoeken ook vele Europese bestemmingen om voor jullie naar de mooiste hotspots en vooral ook lekkerste eettenten op zoek te gaan. Niet alleen delen wij de beste koffietenten en overheerlijke restaurants met vegetarisch aanbod, ook geven wij allerlei handige tips om jouw stedentrip of zomervakantie naar een van deze bestemmingen goed voor te bereiden.