Cadeautip! Gouden sieraden van Isabel Bernard

duurzaamheid, mode inspiratie /

Een sieraad heeft vaak een emotionele betekenis en is hierom een bijzonder cadeau om te geven. Of om jezelf cadeau te doen, want jij weet immers als geen ander wat je mooi vindt. Onlangs maakte ik kennis met Isabel Bernard, een verfijnd Frans sieradenmerk dat voortaan in mijn oren schittert. In dit artikel vertel ik je er graag wat meer over en laat ik je mijn nieuwe sieraden van Isabel Bernard zien.

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Een outfit is pas compleet met een mooi sieraad

Mij zul je niet snel zonder sieraden zien. En als ik dan halsoverkop de helft van mijn sieraden ben vergeten om te doen, voelt het meteen ‘kaal’. Ringen, oorbellen, kettingen en horloges: I love it all. Door de jaren heen heb ik al vele sieraden versleten, en letterlijk, want draag een sieraad van een doorsnee merk en er zit al snel zo’n vervelend roestig laagje omheen. Daarom werd het tijd om op zoek te gaan naar sieraden van mooie kwaliteit.

Sieraden die bovendien in het straatje duurzaamheid passen, want dat is immers iets waar ik veel mee bezig ben. Je hoort oorbellen ook niet na slechts een paar keer dragen weg te gooien, maar je wilt er jarenlang plezier van hebben. Ik zocht in het bijzonder naar gouden oorbellen, omdat ik goud toch net wat mooier in de winter vind. En toen kwam ik in contact met het merk Isabel Bernard, over goede timing gesproken.

Gouden oorbellen en oorstekers van Isabel Bernard

Het verhaal achter het sieradenmerk Isabel Bernard

Isabel Bernard is een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs. Ze geniet volop van het leven en vindt schoonheid in de eenvoud van dingen. De gelijknamige sieradencollectie van de Parisienne is daarom gebaseerd op haar favoriete plekjes in haar woonplaats in de Franse hoofdstad: de bekende winkelstraat Rivoli, het park Monceau en de historische wijk Le Marais – ook mijn favoriet. De collectie met tijdloze designs bestaat uit oorbellen, armbanden en colliers. Ieder sieraad is uniek en gemaakt van 14 karaat goud. Dit maakt een speciale avond, maar ook een alledaagse outfit nét wat specialer.

Cadeautip: gouden oorbellen van het Franse sieradenmerk Isabel Bernard

Kwaliteit boven kwantiteit

Wanneer je 14 karaat goud leest, weet je meteen dat het prijskaartje net even anders is dan wat je normaal waarschijnlijk neerlegt. Maar een ding heb ik wel geleerd: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Je kan beter net iets meer neerleggen dan dat je om de haverklap iets nieuws moet halen. Daar doet mijn slow fashion hart ook pijn van. Gelukkig heeft Isabel Bernard vooralsnog heel betaalbare sieraden die van mooie kwaliteit zijn gemaakt, zoals gouden oorbellen en gouden oorstekkers.

Review van deze gouden, minimalistische oorbellen

Mijn gouden oorbellen en oorstekkers van Isabel Bernard

Ik wilde graag een combinatie van gouden oorstekers en ringetjes. Zo koos ik allereerst voor de Le Marais Amina oorringen. Dat klinkt trouwens alsof ik ze persoonlijk in haar atelier in de Parijse wijk heb gekocht, wat heerlijk. Het leek me mooi om deze met oorstekers te combineren, maar ik had niet verwacht voor iets glimmend te gaan. Heel subtiel, maar met zulke mooie kwaliteit heb je ook helemaal geen poespas nodig. Ik kan niet wachten om mijn derde gaatjes door te prikken en dan nog zo’n mooi paar aan mijn oren toe te voegen.

Kende jij de sieraden van Isabel Bernard al?

Leave a Comment