Outfit: it is all about comfy

outfit /

Een moment stilte, alsjeblieft. Vandaag moet ik mijn deze fijne sandalen gedag zeggen, want ze zijn voor de tweede keer kapot gegaan – stomme, zwakke enkels – en zijn niet meer de moeite waard om te laten repareren. Met pijn in mijn hart doe ik zeg weg, máár als jullie ergens vergelijkbare op het internet vinden, let me know, please! Ik ben inmiddels al de hele binnenstand van Amsterdam en Rotterdam afgegaan en ik ben voor nu even met Birkenstocks thuisgekomen, anders had ik geen zomerschoeisel voor mijn vakantie. Ik wilde al heel lang een paar instapslippers, maar ik schiet ze continu uit door mijn smalle voetjes, maar gelukkig kun je bij deze Birkenstocks de banden strakker zetten. Blij mee!

Deze outfit is een look die ik snel uit de kast trek wanneer ik geen bijzondere dag of überhaupt inspiratie heb. Een tijdje geleden heb ik dan ook wat extra t-shirts gekocht, aangezien er bij mij altijd meer in de was zitten dan netjes opgevouwen in mijn kast liggen. En je wilt natuurlijk wel een beetje keuze hebben. Om de outfit dan wel iets van een extra te geven, kies ik een leuk neksjaaltje uit en in dit geval heb ik ook nog de broekspijpen omgeslagen. Zo maak je van een outfit met een enkel een spijkerbroek en t-shirt toch nog iets leuks.

Primark t-shirt | Levi’s jeans | ZARA sjaaltje | vanHaren sandalen

Draag jij liever zwart of houd jij ook wel van kleurtjes?

Leave a Comment

(3) comments