Outfit: flowers in Haarlem

outfit /

Nanne, is het wel een goed idee om nog tops aan te schaffen met zulke wijde mouwen? Lees: ik heb een tijdje geleden hierdoor een glas wijn over mijn laptop heen laten vallen. Ik heb hiervan zeker geleerd, maar het was voor mij geen reden om ze niet meer te kopen. Ik vind ze gewoon veel te leuk! Wel heb ik ervan geleerd om zulke items niet meer te dragen wanneer ik achter mijn laptop zit. Of afwas. Of kook.

Deze kanten top kocht ik een paar weken geleden bij ZARA. Hij was wel een beetje aan de prijs, maar wellicht dat deze nu wel in de uitverkoop is. Ik kreeg op Instagram de vraag hoe ik zo’n doorschijnend item draag, want ik moet eerlijk zeggen dat dit voor mij meestal de reden is om iets niet te kopen. Simpelweg geen zin om moeite te doen. Sinds ik een huidkleurige bh heb, is dit probleem opgelost. De foto’s zijn gemaakt door Eve Dijkema.

ZARA top en pantalon | PUMA sneakers | My Unique Style ball choker | Jane Kønig kettinkje met letter

   

Fijn weekend! Wat vinden jullie van mijn kanten top?

Leave a Comment

(4) comments