Fotodagboek week 26

persoonlijk /

Mijn eerste officiële week zomervakantie is mij meer dan prima bevallen. Van echt uitslapen is het nog niet bepaald gekomen door mijn drukke planning, maar gelukkig ging mijn wekker enkel af voor leuke dingen. Zoals jullie horen, ben ik enorm van mijn vrijheid a.k.a. geen schoolverplichtingen aan het genieten. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s.

MoJo is nog steeds mijn favoriete all you can eat sushitent hier in Amsterdam. Vorige week waren mijn zus en ik er te vinden om mijn verjaardag te vieren.

Sashimi zit helaas niet bij de prijs inbegrepen, maar gelukkig kost het maar 1 euro extra voor drie plakjes.

Mijn happy face wanneer ik weet dat ik ieder moment sushi ga eten.

Deze stoel kwam ik in de kringloop tegen en ik twijfelde zo erg. Hij zou op zich wel leuk in mijn kamer staan, maar in combinatie met mijn andere bruine meubels was ik bang dat mijn kamer te oma-achtig werd.

Voor mijn gevoel ben ik nog maar net verhuisd, maar inmiddels zit ik al 9 maanden in mijn nieuwe stekkie. Mijn kamer is nog steeds niet helemaal zoals ik zou willen, maar met mijn nieuwe bakkersrekje en planten ziet het er al zoveel leuker uit.

Van Martine kreeg ik kruiden voor chai latte voor mijn verjaardag en afgelopen week deed ik de eerste poging. Conclusie: gecondenseerde melk is een must om de perfecte te maken. Ik denk dat ik binnenkort nog wel een receptje voor mijn blog maak!

Donderdag ging ik met Eve shooten in Haarlem. Eerst gingen we een bakkie koffie drinken bij By Lima. Erg leuk tentje!

Vrijdag ging ik met mijn moeder een dagje naar Nijmegen. De middag begonnen we met een warm drankje én goddelijke scones bij Down Town waar we toevallig langs liepen.

Het interieur ziet het zooo leuk uit. Eigenlijk een beetje jammer dat ik geen goede foto’s heb gemaakt met mijn fotocamera, want het koffietentje past absoluut tussen mijn hotspots.

Mmm. <3

Daarna doken we nog even wat winkels in, waaronder Primark. Daar zag ik dit tropische badpak hangen, maar hij was er helaas niet meer in mijn maat..

Er was een reden waarom we naar Nijmegen gingen, want ik werd door een restaurant uitgenodigd om te komen dineren. Ik heb echt genoten van iedere hap. Artikel hierover komt snel online!

In het weekend ging ik met een groep vrienden naar PITCH Festival. Veel mensen hadden gecanceld vanwege de voorspelde regen, maar moeten jullie eens goed kijken!!! Geen spatje regen en het klaarde zelfs helemaal op.

Ondertussen lekker lunchen met een hotdog.

Ik verraste de afgestudeerde Sophie met een bos bloemen. Ik bezocht de WdKA Graduation Show waar haar eindproject vier dagen lang te zien was. Gelukkig zie ik haar morgen weer, zodat we goed kunnen bijkletsen.

Fijne week iedereen! Waar gaan jullie allemaal naartoe op vakantie?

Leave a Comment

(6) comments