Outfit: velvet and stripes

outfit /

Met negentien graden in de felle zon op het strand was deze outfit eigenlijk veel te warm, maar leuk was ‘ie zeker. De jumpsuit kocht ik afgelopen winter bij Primark en de gestreepte top is een recente aanwinst. Blijkbaar sluit American Apparel definitief haar deuren. Ik weet niet of dit alleen in Nederland het geval is, maar het kwam erop neer dat de gehele winkel – inclusief kledingrekken en paspoppen – met flinke kortingen werd verkocht. Het is altijd even zoeken tussen de laatste restjes, maar streepjes zijn altijd top en toen kwam ik deze body voor een tientje tegen. Ik hartje uitverkoop.

Vandaag heb ik eindelijk de tijd om een groot deel van mijn to-do lijst af te werken waar ik nog niet aan toe was gekomen. Over één week heb ik al zomervakantie (aaah), dus daarvoor moeten de laatste deadlines worden afgerond. Verder staat er een heerlijke lunchafspraak op de planning en vanavond ga ik ook nog eens uiteten met mijn schoonfamilie. Wat een gezelligheid! Ik heb er zin in.

Primark jumpsuit | American Apparel gestreepte top | Van Haren schoenen | Daniel Wellington horloge

Willekeurige vraag voor vandaag: wat staat er momenteel bovenaan jouw wishlist?

Leave a Comment

(4) comments