Fotodagboek week 24

persoonlijk /

Wat heb ik lang naar deze week uitgekeken. Nog één eindpresentatie en één deadline te gaan en dan heb ik vakantie! Wat?! Volgens mij zeg ik het ieder jaar weer, maar wat is dit jaar voorbij gevlogen. Mijn verjaardag leek altijd nog zo ver weg, maar vrijdag word ik alweer 23 jaar. Ook staat er woensdag iets super leuks op de planning, dus volg mij zeker op Instagram (@Fashiable) om op de hoogte te blijven. Scroll snel naar beneden voor alle avonturen van afgelopen week.

Het weekend afsluiten met een barbecue met een groep gezellige mensen in het Vroezenpark in Rotterdam.

Deze ooievaar kwam echt eng dichtbij, omdat we allemaal lekker eten bij ons hadden natuurlijk.

Normaal ben ik in het Eye Filmmuseum om te werken op evenementen, máár dit keer niet. Nu ging ik hier voor het eerst heerlijk uit eten met onder andere Jazz en mijn schoonouders. Dat was echt optimaal genieten met de warme zon die scheen totdat ‘ie onderging.

Op aanraden van Jazz nam ik als voorgerecht deze burrata, een kaas gemaakt van mozzarella en room. Lekker!

De avond sloten we af met een drankje bij M’adam. Wat blijft dit toch een magisch uitzicht. <3

Ik ging voor een cocktail waarvan ik de naam even niet meer weet, maar volgens mij was het gewoon een mojito. Mijn favoriete cocktail!

Al is die een beetje wazig: Jazz en ik hebben eindelijk weer een fotootje samen. Die hebben we namelijk heel weinig, aangezien we het super ongemakkelijk vinden om in het openbaar een selfie te maken.

Het was weer – en is nog steeds – jurkjesweer, dus ik trok dit pareltje van Closet London uit de kast.

Nom nommm. Ik ging met Yara lunchen bij Amstel Boathouse en we werden verwend met een uitgebreid driegangenmenu. Dit toetje alleen al… Later meer hierover!

Hoe leuk is dit water?! We wilden de flesjes het liefst mee naar huis nemen, haha.

Vrijdag gingen Jazz en ik spontaan ontbijten bij het Vlaamsch Broodhuys. Ik ging voor een yoghurtje, aangezien we nog steeds struggles hebben met onze koelkast en stopcontacten.

In onze buurt lopen veel katten rond, waarvan Panter (naam hebben we zelf verzonnen, haha) onze favoriet is. Het is echt een lieverdje en wordt graag geaaid.

Fijne zondag iedereen! Gaan jullie nog van het tropische weertje genieten?

Leave a Comment