Fotodagboek week 23

persoonlijk /

Goedemorgen lieve mensen. Ik kan de dagen gaan aftellen: bijna zomervakantie! Jullie ook? Aankomende week heb ik al mijn laatste colleges en de week daarop zijn de laatste deadlines. Dan komt ’t opeens zo dichtbij. Zin in! Ik kan niet wachten om non-stop leuke dingen te gaan doen én om lekker veel te bloggen natuurlijk. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s van afgelopen week.

Bij gebrek aan een goedwerkende koelkast – nog steeds – besloot ik maar een gezond sapje bij de supermarkt te halen.

Geroosterde worteltjes maken voor het avondeten. Bekijk hier het eenvoudige recept.

Zo blij met mijn nieuwe babyblauwe sneakers van Robey! Ik was ook heel blij met de roze sandaaltjes, maar helaas heb ik veel te smalle voeten. Daardoor loop ik na een aantal stappen al naast de zool.

Donderdag ging ik een dagje naar Kirsten in Den Haag. Ze nam me onder andere mee naar dit leuke winkeltje: Collectiv (Prinsestraat 3). Hier slaagde ik onverwachts voor een zonnebril.

Na een geslaagde winkelsessie gingen we lunchen bij bijClarence. Echt een superleuke plek én heerlijk eten. Hierover komt binnenkort een hotspot online.

Altijd leuk om zulke fotootjes te maken :)

Ook ontdekten we dit Spaanse restaurant Ñ dat pas eind mei is geopend. Zeg eerlijk: het lijkt toch alsof je in het buitenland bent?

Of het hun huiskat is, weet ik niet, maar deze fluffy kat liep hier gezellig rond.

Mijn outfitje van die dag.

’s Middags nog even op het terras met een theetje bij Pavlov.

Na het theetje ging ik snel door naar Amsterdam, want de persdag van Primark stond op de planning. Al wil ik nog écht even niet aan het najaar denken, want de collectie ziet er veelbelovend uit. En: heel veel roze! <3

De hapjes waren weer om te smullen. Deze bao burger was echt hemels.

Fijn om deze grachten te aanschouwen met een helderblauwe lucht.

Ohhhh ik kocht bij de ZARA zo’n mooie top. Ik hoop er snel outfit foto’s mee te maken.

Jazz en ik houden heel erg van dezelfde keukens, waaronder Japans. Bij Hinoki Noodle Soup in Rotterdam waagden wij ons aan deze Japanse Ramen en nog wat bijgerechten. Wij komen zeker nog een keer terug. <3

De volgende avond gingen we weer uiteten, maar dit keer gezellig met wat vrienden. We aten pintxos en tapas bij De Huismeester, ook in Rotterdam te vinden.

En zijn jullie vandaag heerlijk in het zwembad of de zee te vinden? Ik helaas niet, maar daarom een goed excuus om af te koelen met lekkere ijsjes. Fijne zondag! <3

Leave a Comment

(2) comments