Outfit: breakfast on the beach

outfit /

Wie had dat nou gedacht? Zat ik afgelopen week zowaar in mijn bikinibroekje op het strand van Zandvoort. Na een fotosessie om 9 uur in de ochtend – jaja, diehard bloggers – ploften Yara en ik op het zonovergoten terras neer voor een ontbijtje. Ik had heel verstandig mijn laptop meegenomen om ondertussen nog even aan grote deadlines te zitten, maar je begrijpt wel dat hier niet veel van is gekomen. Ach, het is hier niet elke dag zomer.

Wat voelde het fijn om weer in zomerse kleding rond te lopen. In dit spijkerrokje was ik gigantisch uitgescheurd in New York, maar mijn moeder heeft dit gelukkig weten te repareren. Om mijn schouders niet meteen tijdens de eerste zonnestralen te laten verbranden, deed ik verstandig een shirt aan. Niet zomaar een: dit t-shirt waar mijn horoscoop op staat afgebeeld. Voor mij gemaakt! Het neksjaaltje verdween al snel diep in mijn tas – warm!

ZARA rok en neksjaaltje | H&M Trend t-shirt | Daniel Wellington horloge | MNTG sandalen

Sorry not sorry voor de overload aan foto’s, maar ik kon gewoon niet kiezen. Zomerse kiekjes maken mij gewoon zo blij! Hebben jullie nog van het zonnetje kunnen genieten?

Leave a Comment

(3) comments