Outfit: checkered top

outfit /

YES. Alle studiestress is achter de rug. De deadlines zijn ingeleverd en gisteren had ik – hopelijk – mijn laatste tentamen ooit. Eindelijk weer even wat rust. Dat betekent in mijn geval: bloggen! Oh, dat heb ik stiekem wel een beetje gemist. Het was trouwens de eerste keer dat ik zo opgedirkt een tentamen heb gemaakt, want meestal trek ik mijn makkelijkste kleding aan en houd ik het simpel wat betreft make-up, maar er stond nog een outfit-foto’s-maken-date op de planning. Om de hoek van Artis vonden we een knusse straat, ik vond het echt zo’n gezellige ‘familiestraat’, en daar maakten Yara en ik toffe foto’s.

Ik had mezelf zó beloofd om mijn nieuwe blouse voor New York te bewaren, maar nee, het is niet gelukt. Wel heeft het prijskaartje er al langer aan gezeten dan gemiddeld. Een lichtelijke overwinning. Ach, ik draag deze blouse met alle liefde nog een keer in New York. Even tussendoor: nog maar zes(!) dagen. Ik combineerde mijn nieuwe top met mijn fijne jeans van Monki, maar ik heb nog meer nieuwigheden aan, namelijk deze blokhakken van Sacha. Mijn volgende paar schoenen wordt beslist een paar loafers, dan is mijn collectie zo goed als compleet – of ja, een vrouw kan eigenlijk nooit genoeg schoenen hebben. Toch?

ZARA top | Monki flared jeans | Sacha schoenenDaniel Wellington horloge

Wat vinden jullie van mijn nieuwe top? Fijne donderdag lieve mensen. 

Leave a Comment

(6) comments