Outfit: a black backpack

outfit /

Het aftellen is inmiddels begonnen, want over iets meer dan twee weken ga ik al naar New York. Ik heb de komende anderhalve week nog wel veel deadlines en een belangrijke herkansing op de planning staan, maar daarna kan ik mij volledig op de vakantie richten. Voor deze vakantie heb ik al wel een musthave in huis en dat is deze rugzak die ik van DefShop heb mogen ontvangen. Mijn fijnste rugzakken zijn allemaal gesneuveld door het vele gebruik en ik neem eigenlijk altijd een rugzak mee op vakantie om pijnlijke schouders te voorkomen. Dus het werd de hoogste tijd voor een nieuwe!

De rugzak is van het merk Sublevel en is gemaakt van nepleer. Ik wilde er heel graag een met ritsen, want dat gaat toch wat sneller wanneer je continu je camera, flesje water o.i.d. uit je tas wilt pakken. In het grootste vak past perfect mijn 13 inch laptop en in het voorste vak past ook een heleboel. Echt een perfecte tas voor New York. Nog over de outfit: het was een fijne lentedag, maar ik moest na de outfit foto’s gelijk door naar werk, dus ik koos voor een flared jeans, kleurrijke top en deze oversized jas die éindelijk weer aan kan. Heerlijk.

Sublevel rugzak via DefShop Topshop top | Monki jeans | Mango jas | Puma sneakers via Sooco 

  

Fijne maandag iedereen! X

Leave a Comment

(4) comments

  1. Zelf draag ik eigenlijk nooit een rugzak, maar als je op vakantie bent, is het enorm handig! Ik heb er dus ook alleen maar eentje die ik in de zomer gebruik :).

  2. Wat een leuke rugzak! Ik zoek nog steeds een leuke, want mijn rugzak is het ook aan het begeven.. Maar hij moet groot genoeg zijn om ook m’n camera (want winkelen = outfitfoto’s maken!) mee te nemen dus dat is een hele zoektocht haha! Mooie foto’s ook trouwens :)