Fotodagboek week 15

persoonlijk /

Vrolijk Pasen! Hopelijk zijn jullie allemaal verwend met een lekker ontbijtje inclusief verstopte paaseitjes. Ik ga lekker eten met mijn ouders en zus en ondertussen een paklijst voor New York maken, want over een aantal dagen ga ik gewoon al. Zin in! Afgelopen week was niet echt mijn geluksweek, want er ging behoorlijk wat mis. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s.

Vorige week zondag was het maar liefst 21 graden en daarom gingen Jazz en ik heerlijk picknicken in het park. Oh, dat echt genieten. Hopelijk komt dat lenteweertje snel weer terug!

De week beginnen met goddelijk eten. Chantal en ik maakten mega lekkere risotto met spinazie, champignons, courgette, gerookte zalm en Parmezaanse kaas.

Genieten van het zonnige weertje terwijl ik mijn oppaskinderen bij school opwacht. Liefde voor de bloesems. <3

Afgelopen week ging ik van 4 naar 8 GB. Het kostte maar één euro per GB meer, dus die keuze was snel gemaakt. YES!

Woensdag had ik mijn – hopelijk – laatste tentamen (herkansing..) ooit en nu is het nog even wachten op de uitslag. Ik ging opgedirkt naar mijn tentamen toe, want ik ging daarna nog outfit foto’s met Yara maken.

De volgende dag ging het mis. Ik wilde rennen voor de tram (altijd een slecht idee) en opeens ging ik door mijn enkel en hoorde ik ieder botje in mijn voet kraken. Nu heb ik over het algemeen zwakke enkels, maar ik voelde meteen dat dit niet goed was. Geschrokken belde ik mijn moeder op en toen stond ik daar midden op de markt te huilen. Ik hinkelde naar ’t Kruidvat om een verkoelende gel te halen, maar ik verging echt van de pijn. Dus ik bestelde een Uber, want ik kon geen kant op, en de taxichauffeur bracht me naar de dokter.

Gelukkig is mijn voet niet gebroken, maar het is wel gekneusd. Er zat een flinke vochtplek op, dus de rest van de middag heb ik met een ijspack op de bank gelegen. Ik mocht die avond ook niet werken van de huisarts, dus ben ik maar begonnen aan een nieuwe serie: 13 Reasons Why.

Yara haalde heel lief boodschappen voor mij in huis en ’s avonds gingen we gezellig een filmpje kijken. Inclusief gemberthee, popcorn en chocolade.

De volgende dag ging ik naar de kapper. Op deze foto ben ik nog tevreden, maar daarna moest de verf er nog in. Nou, ik kwam letterlijk huilend thuis. Een helft van mijn haar lijkt letterlijk in een pot verf te zijn gestopt. Oké, ik ben best goed in overdrijven, maar ik ben er echt niet blij mee. Je ziet duidelijk een streep, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is van balayage.

Met mijn schildpaddentempo liep ik weer terug naar de tram. Ik kon het natuurlijk weer eens niet laten om een foto van de grachtenpanden te maken. So pretty!

In verband met New York zal er volgende week zondag geen fotodagboek op mijn blog verschijnen. Ik wens jullie allemaal een fijn Paasweekend toe en ik spreek jullie snel weer. X

Leave a Comment

(4) comments

  1. Ah wat balen van je voet! Gelukkig kon je meteen naar de dokter. Rustig aan doen dus voordat je naar NYC gaat. Heel tof dat! Have fun en ik ben heeel benieuwd naar je foto’s en verhalen :)