Fotodagboek week 13 & 14

persoonlijk /

Goedemorgen lieve mensen. Hoe gaat het met jullie? Door grote deadlines en een herkansing aankomende week is het nogal rustig op mijn blog. Ik hoop dat ik snel weer leuke artikelen voor jullie kan schrijven, maar dat komt hoe dan ook goed. De afgelopen twee weken knuffelde ik met de liefste lammetjes ooit, stond ik voor het eerst dit jaar weer op skeelers en ik ging speciaalbieren drinken in Utrecht. Kijk snel verder voor alle foto’s!

Naar de bioscoopfilm Logan samen met vriendlief. Ik vind Marvel films normaal heel tof, maar Logan was best wel wreed. Niet helemaal mijn ding. Dit was tegelijkertijd ook de laatste film met mijn Pathé Pas, want die is een aantal dagen geleden verlopen.

Het skeelerseizoen is weer begonnen en zo ook de altijd leuke skatedates met vriendinnetje Sophie. Zie ons even losgaan in het skatepark. Of ja, dit is eigenlijk gewoon een mislukte selfie. Maar ach, hij is leuk.

Ik was even he-le-maal klaar met alle deadlines, dus Jazz en ik besloten (of ja, ik eigenlijk) even met lammetjes te knuffelen. Ze vonden vooral mijn kleren heel erg lekker om aan te sabbelen.

<3 <3 <3

Maandagmiddag met Yara lunchen bij Poké Perfect in Amsterdam. Hebben jullie het artikel al gezien? Zo niet, klik hier. Dit was zooo lekker.

De lente in huis halen met een bosje oranje tulpen en mijn leuke cactusvaas van HEMA.

Woensdag maakte ik een berg sushi voor Jazz en mij en ondertussen keek ik een serietje op Netflix.

En ja, het ging allemaal op… Ekte sushifanaten zijn wij.

Ook ging ik even winkelen, want ik had het weer helemaal gehad met school. Ik zit dagen thuis en doe daarnaast weinig leuks. Ik trakteerde mezelf op deze jumpsuit van Topshop. Afgeprijsd van 76 naar 20 euro. <3

Ook paste ik dit jurkje, maar ik vond 45 euro toch wel veel geld. Dat bewaar ik véél liever voor New York.

En hoe schattig zijn deze loafers van ZARA?! Niet gekocht = nog meer moneys voor New York.

Donderdag had ik een hamburgerdate met Chant. We gingen goddelijke burgers en frietjes eten bij Meneer Smakers in Utrecht.

We gingen nog even de stad in en de rest van de avond hebben we speciaalbieren gedronken bij Oliver.

Het weekend inluiden bij Vapiano, maar nee, dat doen Jazz en ik niet nog een keer. Men, die rijen (of ja, het duurde gewoon veel te lang) zijn echt niet oké. Dan haal ik nog liever een pastaatje op het station.

Vandaag moet ik weer aan de studie voor mijn herkansing en vanmiddag gaan Jazz en ik gezellig in het park picknicken, want het wordt natuurlijk prachtig weer! Fijne zondag iedereen.

Leave a Comment

(4) comments

  1. Aww die lammetjes! Lekker he dat lentegevoel?!
    Die sushi ziet er niet normaal lekker uit, wat een berg! Heel veel succes met leren en veel plezier met de picknick :-)

  2. Die lammetjes <3 omg waar kon je die knuffelen? Zo lief! Die jumpsuit van Topshop is trouwens niet normaal tof. Ik kocht deze maand ook een wollen jurk die nu 25 kostte ipv 95 bij UO. Zo chill die enorme sale! Malou x

    1. Bij ’t Geertje in Zoetermeer, maar ik neem aan dat er genoeg kinderboerderijen zijn waar je met lammetjes mag knuffelen :) En klinkt als een goede aanwinst! Heerlijk al die uitverkoop!

  3. Ah al dat lekkere eten! En super leuke jumpsuit van Topshop. Ik snap dat je dat rode jurkje toch even liet hangen. Ik zit ook altijd met zulke dilemma’s haha! Toffe week en leuke foto’s Nanne :)