Bye! I’m off to New York!

reizen /

I’m so excited, and I just can’t hide it! Drie maanden geleden boekten wij nog de vliegtickets en straks zit ik gewoon in het vliegtuig richting New York. Doordat ik zo druk was met mijn studie, is de tijd letterlijk voorbij gevlogen. Iedere keer wanneer ik aan New York denk, krijg ik dezelfde vlinders in mijn buik als de vorige keer. Ik moet me af en toe nog steeds in mijn arm knijpen. Zo gek eigenlijk om midden in het (school)jaar even op vakantie te gaan. Ik heb zo’n giga veel zin! Een week lang duizenden foto’s maken, alle ongezonde snacks eten en een onvergetelijke tijd hebben met mijn drie vriendinnen.

Onze to-do list is extréém lang. Heb je even? We gaan een beetje per dag kijken wat we willen gaan doen, want misschien zijn we wel heel erg moe of is het plots een regenachtige dag (ik hoop het niet!). Veel heb ik de vorige keer al gezien, maar ik vind het alleen maar leuk om alles nog een keer te ontdekken, zeker nu het voorjaar is en alles in bloeit staat. Ik ga alleen niet een tweede keer Rockefeller Center op, want dat vind ik een beetje zonde van mijn geld. Die tijd besteed ik dan lekker aan fotograferen in toffe wijken. Verder gaan we natuurlijk naar Times Square (daar zit ons hostel redelijk in de buurt), Central Park en we willen naar Little Italy, Brooklyn, Williamsburg, Coney Island en zo kan ik nog even doorgaan.

Ik neem mijn laptop niet mee, dus het zal even wat stiller zijn op mijn blog, máár uiteraard kunnen jullie mij op Instagram (@Fashiable) volgen om helemaal op de hoogte te blijven van onze reis. Ook ben ik van plan om twee willekeurige dagen te gaan vloggen, dus deze video’s zien jullie dan later op mijn YouTube-kanaal. Het liefst wil ik alles vastleggen, maar dan ben ik bang dat ik niet maximaal zal genieten van mijn vakantie en dat zou zonde zijn.

Als jullie nog tips hebben voor bezienswaardigheden, mooie parken, restaurants, koffietentjes, toffe straten om te fotograferen: laat alsjeblieft een reactie achter! Iedere tip is meer dan welkom. Dan wens ik jullie voor nu een fijne woensdag en houd zeker mijn social media in de gaten voor al mijn avonturen. X

Leave a Comment

(5) comments