Outfit: goldfish blouse

outfit /

Nog nooit heb ik zolang over een kledingstuk getwijfeld als deze blouse. De combinatie van de streepjes en goudvissen vind ik mega leuk, maar ik leg niet zo graag veertig euro voor een blouse neer. Ook hing er steeds een maat s en dat was voor mij het excuus om hem niet te kopen. Toen ik nog één keer besloot de blouse te passen, hing er – uiteraard – een maat xs en deze bleek ook meteen de laatste te zijn. Alsof het zo moest zijn. Na meerdere pas- en twijfelsessies ging de blouse toch mee naar huis.

Ook heb ik weer – ik schaam me bijna hoeveel ik er al heb – een nieuw exemplaar van Daniel Wellington mogen ontvangen. Ik heb al meerdere horlogemerken in mijn leven ‘geprobeerd’, maar Daniel Wellington blijft gewoon mijn favoriet. Het horloge dat ik in deze outfit draag, is van de nieuwste collectie die pas enkele dagen geleden is gelanceerd. Roségoud had ik nog niet in mijn collectie en deze kleur is perfect voor het lenteseizoen.

Vind jij de horloges van Daniel Wellington ook zo mooi? Nou, dan heb ik een fijne kortingscode voor jou! Met de code “DWFASHIABLE” krijg je maar liefst 15% korting op jouw favoriete exemplaar op danielwellington.com. Dat maakt het shoppen meteen een stuk leuker. :)

ZARA goudvissen blouse | Monki jeans | Daniel Wellington horloge | Robey Sportswear sneakers

 

 

Fijne maandag iedereen! 

Leave a Comment

(14) comments

  1. Wauw dat blousje is zo leuk en bijzonder! Ik heb ‘m echt nog nooit eerder gezien, leuk gecombineerd met die jeans. Ahh een DW horloge staat al zo lang op mijn wishlist, vind ze zo mooi! Zo gaaf dat je er eentje mocht ontvangen. Ik ben er op dit moment voor aan het sparen :)

  2. Ik zei het op insta al, maar die blouse is zó leuk! Ik snap dat je niet snel zoveel geld betaalt voor een blouse, maar als ik kleding tegenkom die ik écht leuk vind, dan betaal ik ook liever wat meer dan dat ik ergens anders iets anders koop ;)