Outfit: fishnet tights

outfit /

Yes, het is lente. Doei winterjassen! Hopelijk hoef ik jullie de komende maanden niet te zien. Oh, wat heb ik nu zin om naar de stad te gaan en een nieuwe (voorjaars)garderobe in te slaan. Maar ik ga me nog even proberen in te houden, zodat ik helemaal los kan gaan in New York. Wat heb ik daar veel zin in. Ik wil daar echt naar alle outlets en Amerikaanse winkelketens.

Oké, de outfit: deze coltrui lag alweer een tijd in mijn kledingkast verstopt, maar ik heb hem weer gevonden. Ik combineer hem graag met een high waisted broek of flared jeans en deze keer is het deze kimono jeans van Monki. Ook bestelde ik op AliExpress deze visnet panty voor minder dan 1,50 euro, want ik weiger gewoon om zo’n panty voor vijf of tien euro in de winkel te kopen. Ik wist eerst nooit zo goed wat ik vind deze trend moest vinden, maar ik vind het eigenlijk best wel leuk staan. Geeft toch net een extra!

River Island leren jasje | Monki jeans | Pull & Bear coltrui | Sacha schoenen | AliExpress panty | Daniel Wellington Classic Petite horloge

 

De promo code “DWFASHIABLE” voor 15 procent korting op danielwellington.com geldt nog steeds! Vandaag heb ik deadline nummer drie en hopelijk kan ik daarna nog even van de lentezon genieten. Wat vinden jullie trouwens van zo’n visnet panty? Fijne donderdag lieve mensen. <3

Leave a Comment

(10) comments

  1. Ik had dus ook een panty besteld op Aliexpress. Eén met wat grotere gaten, en één zoals jij hebt. Die eerste is al binnen en de kwaliteit helaas niet echt goed.. Waar de ruitjes (om het zo even te noemen, haha) aan elkaar zitten, zie je dat het snel los gaat laten. Nu hoop ik dat die andere wel van kwaliteit is! Hoe vind je de kwaliteit van de jouwe?

    En ik vind de panty’s in de winkels ook duur ja! Bij H&M betaal je 8 (!) euro voor een setje met een zwarte en huidskleurige fishnet panty. Volgens mij zijn het trouwens dan alleen sokken, dus niet eens een hele panty. En ik wil alleen de zwarte, dus ik vraag me af wat ik aan die andere heb, haha.

    1. Wat jammer zeg dat de ene panty niet van goede kwaliteit was, hopelijk is de andere wel beter. Ik heb mijn panty twee dagen achter elkaar gedragen en de kwaliteit is echt top. Nu nog even afwachten of ‘ie de wasbeurt gaat overleven. Ik zal je voor de zekerheid anders wel het linkje geven van de verkoper bij wie ik ‘m heb gekocht: https://nl.aliexpress.com/item/MZ034-Winter-full-women-sexy-tights-panty-knitting-pantyhose-in-long-stockings-trouser-Greatly-fishnet-tights/32749291561.html?spm=2114.13010608.0.0.IgPpWH

      1. Was hij ook groot genoeg? Pas toen ik een kort broekje eroverheen aandeed, zat dat ding een beetje op z’n plek haha. Maar het leek wel alsof ze er niet op hadden gerekend dat het ook aan niet-Chinezen (oké, dat is vast geen woord haha) zou worden verkocht :P Bedankt voor de link in ieder geval!

  2. Goed idee om zo’n panty op Aliexpress te kopen! Ik heb er zelf wel eentje bij Monki gekocht (en die was nog best duur) maar mocht ie kapot gaan, dan koop ik ook zo’n goedkope. Vind die fishnet trend zo tof! De rest van je outfit is ook heeel leuk!