Outfit: Dutch tulips

outfit /

Ik kan me haast geen betere locatie bedenken om deze outfit foto’s te maken. Oké, ik had pal voor Paleis Noordeinde kunnen staan, maar of ik daar nou echt gelukkig van word. Wel poseerde ik aan de overkant, met uitzicht op het paleis en alle lantaarnpalen en verlichting met daarop koninklijke kroontjes. En ja, als ik deze foto’s zo zie, paste ik hier perfect tussen met mijn geliefde tulpenbroek. Jammer genoeg was de koning niet thuis, anders had ik nog even kunnen zwaaien.

Voor mijn gevoel leef ik ongeveer in deze twee items. In ieder geval in het weekend. Het is gewoon zo’n comfy look en mijn vloerkleed a.k.a. trui is zo warm. Ik kan er heerlijk in verdwijnen. Jazz ziet mij zo ongeveer alleen in deze outfit, omdat ik hem vaak alleen in het weekend zie. Nu ik deze blogpost typ, heb ik de trui zelfs aan – want ik heb het koud. Geen zorgen, ik draag ook nog wel andere kleding. Het volgende item wordt mijn blouse met goudvissen. PS vandaag zijn Jazz en ik 2,5 jaar samen. Woooh! <3

ZARA pantalon | ZARA trui | Sacha schoenen | Vintage rugzak (thanks to my mommy)

  

Fijne maandag!

Leave a Comment

(11) comments