Hotspot Den Haag: Wauw

Den Haag, hotspot, tips /

Een gouden, stekelige vaas, hangende kwalletjes, vazen, pannenkoekplantjes en nog veel meer moois waar je ‘interieurhart’ sneller van gaat kloppen. Op aanraden van een vriendin namen we een kijkje bij Wauw en wat ben ik blij met deze vondst. Een keer iets anders dan de standaard interieurwinkels met minimalistische items.

Wie? Wauw
Waar? Jacob van der Doesstraat 2, 2518 XN  Den Haag (Zeeheldenkwartier)
Wanneer? Maandag: 12.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag en tot met zaterdag: 11.00 uur – 17.30 uur
Zondag: gesloten

Bij Wauw kun je veel inspiratie opdoen, originele cadeautjes kopen die je écht nergens anders vindt en gewoon heerlijk rondsnuffelen. Bij binnenkomst weet je niet zo goed waar je moet beginnen, want in ieder hoekje van de winkel vind je wel iets leuks. Veel producten worden gemaakt door mensen uit de buurt, iets wat dit unieke assortiment nóg leuker maakt. Daarnaast kun je hier ook tweedehands pareltjes scoren.

Wat ook meteen aan de foto’s te zien is, is dat Wauw van groen houdt. Wauw biedt een selectie van bijzondere planten, van vleeseters tot geurende jasmijn en van zeemonsters (hangende kwallen!) tot de lepelplant. En het populaire pannenkoekplantje mag natuurlijk niet ontbreken. Een goede tip trouwens, want in veel plantenwinkels zijn ze snel uitverkocht, maar hier hadden ze er een heleboel op voorraad.

 

Hier word je toch hebberig van? Gewoon echt, WAUW! Bekijk hier alle andere hotspots van Den Haag. 

Leave a Comment

(2) comments